Rodaj birkac asamali aslinda ilk 800 km 4000devir gecilmiyor sonra yag degisiyor ikinci 800km 6000 devir gecilmiyor. Ama dedigin gibi motor yol yaptikca aciliyor o da 3000 i fln bulur sanirim. 1600 den sonra ufak ufak baslariz yaz daha uzun![]()
Rodaj birkac asamali aslinda ilk 800 km 4000devir gecilmiyor sonra yag degisiyor ikinci 800km 6000 devir gecilmiyor. Ama dedigin gibi motor yol yaptikca aciliyor o da 3000 i fln bulur sanirim. 1600 den sonra ufak ufak baslariz yaz daha uzun![]()
Kac model senin motor? Limitor duruyor mu? Bnm motor 295de soft limitore giriyor 298de de limitorde. Bu arada videolara baktimda rolling hizi bize hic uygun degil basladigimiz anda vites istiyor s1000rr daha avantajli bu sartlarda cunku 1 cok uzun onlarda
Efsane sene yani 2000allah kaza bela vermesin insallah cok ozel bi motorun var.. Ben de limitoru kaldirabilirim reflashla boyle bi deniyelim de once.. Neyse haberlesiriz yine insallah nasilsa
O otobüste olmak bile yeterdimaşallah Allah hepinizi korusun
Yok abim unutur muyumölmek konusunda çok başarısızım biliosun
yurtdışındaydım, geldim askere gittim o da kıbrıs cıktı şansıma yine yurtdışı oldu
geldim artık ankaradayım 1 sene olacak bu hafta.. hala astra görünce bakıyorum, satmaya kıyamamıssındır diye düsünüyordum ama cliocu olmussun artık onlara bakarım
![]()
crazy supra driver - YouTube
BUNUN GIBI OLMUS![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)