EYVAHHH EYVAHHHH :D:D Abıcım kralsın kral....
Printable View
Valla c.tesi nikah yemek bilmemne işleri var ama bi şekilde geçte olsa gelicem ;)
EH'in Metin'lerden çekeceği var bu hayatta:D:D:D
eh kısmetsiz abi sat onu:p
hep beraber kafa burun diyorsun abi:D
Eh yaptigim seyler:
Manifold dan kacak vardi onu tamir ettirdim
Cakma 1.4 son susturucusunu farkeder farketmez orjinal vti son alip onu taktirdim birde katalizatoru soktum hepsi bu:)
kat iptalinde kaynak sıkıntısı yoksa üst viteslerde açar belki, deneyek gene
metin abi senın tek yapıcagın sey düz boru orjinal arka susturucu yeter sana senın araba ınan 2 boy daha ileri gider...
yaa tabi vtec öyle
piston, kol, kapak işleme, yay, şapka, egzantrik, kasnak, beyin, header, filtre, egzos, beyin, ayar, kısa, vs vs vs :D:D:D
Eh yine çoşmuş ne de olsa bizim aracımız kozmatik güzel fena yürüyo maşallah tekrardan tuncay abimle yeniden hayat buldu :))
Tuncay abi hakkımı yeme. O arabaya az maaşallah demedik zamanındada şimdide, ben o arabanın yaysız stock haliyle bile gazladım biliyorum, Burağın istanbula ilk getirdiği günü biliyorum. Arabamız VTS olsada gönlümüz nick'imizden yana ;) Eh vtec hep sağlıklıydı şimdide öyle.
abi ufak tefek sürprizler hazırlıyorum ya. Mesela hafifletmeye gittim bagajı boşalttım baya:))))))))))) şaka bi yana da özelllikle 3 senkromeçi aciliyete yakın şu anda vitesleri kastıramıyorum kıyamadığımdan ne yazıkki. vti jantı şart aynı fikirdeyim bulmak lazım yok mu yav beyaz hafif jant isteyen vereyim direk benimkileri:D