yılın en atarlı dizeli 1.4 hdi alayına go go:D adam herkeze gidiyoo:)
Printable View
yılın en atarlı dizeli 1.4 hdi alayına go go:D adam herkeze gidiyoo:)
206 larin alayi bole :D sende islemlerin bitiyo kanka biliyosun :D
valla ben artık görüntüye dönüş yapcam:D hatta orjınal sonu bile takasım var. Rolling felan hikaye konfor iyidir kanka:D
vti ya b18,yab16b yada 1,9 strokerlı:)
245hp 450nm ile 1040kg bı arac vtecle boylemı yurur sızce? neyse hayatta yazmam ama dayanamadım:D
Bmw leri kışın garaja çekerler karda sürülemediği için böle giderse sende kışın binemeyeceksin 500 nm torka yakın ne bu böle audi 3.0 tdi gibi torku var maşaallah :)
Kırılırsa, daha iyisi yapılır neden bu kadar sorun oldu anlamadım ? 200 üstü biraz abartı ama istenilende bu sanırım :)
o araba vtımıydı hıc ses duymadım 5500
takip ediyorum
bua raba stok ise motordan bahsediyorum ,
turbo , yazılım , egzost , filtre vs. değişimi ile , 70-75 psten standart ( bildiğim kadarıyla ) ...
nasıl oluyorda , 245 beygire kadar , gerçekten verim alınabiliyor ... ?
1.7 litre veya hacimden kastım değil ... aradaki 180 beygirin hesabını bana birisi açıklasın ...
vallahi çok merak ettim ...
Hic bosa sormayin gizli spec :D sir gibi gizli :D
Şaka gibi...
Sızzde ıyıce taa aldınız hee.. :D :D
Araba cıdden gzl yuryor massallahı war ben kulldmda farkı yanı bıraz daha tutansa 200 km ye kdr ıyı basalılar cıkar dıye beklıyorum..Aracta bıldıgım kadarı ıle stock ınterneller war kapak motor acılmamıs..
Bıldıgım kadarı ıle aracta
Fıltre
Egzoz
Downpıpe
Custom manıfold
Custom turbo
Megachıps yazılım..
Dıye bılıyorum +/- olabılır arac sureklı 245 bg kullanılmııyor 200 bg cıvarı kulalnıyor sanırım Anıl kardesım daha ıyı cvp verır..