kafa yapıyon tama işte sen ne yapıcan hafta sonu gel tamam bekliyorum
2 de 60 220 de biter kardeş okey araç içi hd hazırla açıyıda öne ver de nasıl çıkıyorum bi bakayım ;)
Printable View
JB - EV mücadelesini merak ediyorum
Kim kimi ayırcak acaba
106gti lar iyice azdılar :D
Yaw devirler uymuyorsa iki arabanın da devrinde birer ikişer kez basarsınız görürsünüz.
Bence EV 220 de 1-5 2 boy onde olur
katılıyorum.. :icon_tup:
106 lar 60 ta tekme yiyordu arkadan sanırım öyle bir yorum okumuştum çok hpşuma gitmişti:) 70 de devri bitiyorsa da orta yolunu buln yada devirlerinizde basın sağlıklı bi şekilde izleyelim. ama her türlü izlemeye değer bir deneme olacağı kesin:icon_tup:
İbo sıkıntı olmasın :) bı onun devrinde basarsın bı senin devrinde kanka :)
REG e kocaman maşallah.. başından sona kadar bütün konuyu dikkatlice okudum ve benim gibi konuyu okuyup videoları izleyen herkezde (o gece canlı olarak izleyenlerde dahil )ortak bir görüş oluşmuş, reg in daha hızlı olduğu yönünde.. Bence bu işlerde arabalar dostlukların önüne geçmemeli, bu gün sen yarın o önde olabilir. fakat çoğunluğun kabul ettiği bişeyi ısrarla kabul etmemek dostluklarıda sıkıntıya sokuyor... ALLAH hepimizi kazalardan belalardan uzak tutsun , korusun...
Bu arada jb nin arac ici videolar biyere koyulduda ben mi gormedim en son yukleniyor yazilmistida
Busefer ankaralı Turgut tan bı video iyi gelir :)
En iyisi forza 4 :D
REG Adalet dağıtmış :icon_rule
taraflara fazla yüklenilmiş,denemeden önce sonuç belli değildi herkes sonunu düşünüyordu da şimdi..
gs-fb derbisi gibi oldu. maçtan önce hepimiz kardeşiz futbol dostluk centilmenlik,maçtan sonra.. :)