Video super yaa masallah araclara
Printable View
Video super yaa masallah araclara
ya tamam orcun biraz heyecanlı ama kimsenin regi kötülediği yok reg çok iyi yürüyor ama o gece yapılan denemeler allah yukarda beni tatmin etmedi.Bende diyorum ki kimse kimseye düşman olmasın herkes birbirinin yüzüne bakıyor.
tekrar denesin ve son karar saglıklı bi şekilde verilsin..bu videolar benım için hiç bişey ifade etmiyor..reg de jb yede kocaman maşallah ikiside çok iyi.
Ya selcuk aklım almıyor senınle saatlerce gaz basıyorduk hiç arabalarımız şişti mi? ulan tr nin en uzun topspeedini yaptık beraber yinede kırmadık biyerleri..
He diyeceksinki o zaman bindiğimiz arabalar 130-140 bg di şimdi ise 190 bg..bende şunu diyeyim sana o zaman fanlarını orjınal baglat ikiside dönsün güzelce sogutsun arabanı.Birazda düşük dereceli termostat tak kafan rahat olsun kanka.
Arabamın harareti yükseldi de bana eyw anlarım ama arabam ŞİŞTİ dediğin zaman o zaman jb de ŞİŞTİ derim ben sana! Anladınmı kanka?
Ben sana inanmıyorum demiyorum ama o gece o zaman iki aracta şişti tek fark sen hararetim yükseldi arabam şişti dedin..orcun agzını acıpta ulan bende seninle gazladım benımde arabam şişti selcuk demedi dimi?
maşh araçlara
selçuk boşver hacı kim nederse desin böyle durumlar için sinileri bozmaya değmez bile
Peugeot 106 Maxi Kit car / Rally cars for sale
106 kit car 50.000 euro 207hp
Şimdi anladım bizim Türkler niye yüklü 106 ya(sözde190hp) 18-20 bin tl istiyorlar :D
yavf bende diyorumki tr de böyle tecavuz edilerek öldürülen çok insan var zaten..
O.çocugunun biri amk kamyoncusu gebzeden gecerken kadına öyle bişey yapmış ama olayın zaten gebzeyle bi alakası yok o.ç kamyoncuda yola gidiyormuş..
Neyse uzatmaya gerek yok sen benı anladın bende senı anladım..konu dagılmasın
Sisme ne hararet ne ikiside ayni sey ben cami acip adama soyluyorum sagol verdigin bilgiler icin senin arabani yapan yer yapiyo bunuda emin ol biliyodur bsyler:) ayrica kendiniz diyosunuz isinmasi lazim e simdide isindi odami sisti:) oha be kardesim abi halledin pirlamanizi gelin basalim
http://www.techturkey.com/forum/vide...eco-106-a.html
:( benım konumda neden kavga cıkmıyor :(
benım aracımda kesme yaptı.
efenın arabasıda şişti.
efenın aracı soğurken benım aracım ısındı :(
kanka yok sen kesin nos basıyosun yok bu bahane olmadı altı ileri şanzıman var sende yok ya buda olmadı geçtin galiba yok geçtin geçtin:)
:D :D ulan ne gülüyorum ya konuyu okuyanlar bakıyorum da bi burdalar bi arac içi çekim konusundalar.Bi burayı okuyolar bi diğerini :D
arza team :) 34 reg 33
ya selçuk abi sen hala neyin muabbetini yapıyosun usta adamlar onlar daha iyi biliyolar sen daha tazesin bu işlerde boş ver abi sen boşa kendini yoryosun sen sesini çıkarmadıkça sana ses yükseliyo böle adamlarla araba denemeyi bırak misket oynanmaz sen bak keyfine o gece ordan buraya gelnekadar pek çok araçla denendi ortada vidiyo yok bundan sonra murat 131 le bile denense ben çekicem koyucam vidiyoları bakalım nasıl oluyomuş :) arzaya bağladınız tedariği yok bilgniz olsun
he bu arada yazdıklarıma kafayı takan varsa özelden yazsın sıkıntı yok ben tzaeyim buralarda çözemdim
Hacim düşük olduğu için çok fazla ısınıyor ve içeri giren hava çok sıcak giriyor. Sıcak hava ile karışan yakıt düzgün patlamıyor yani patlaması gereken süreden önce patlamaya başlıyor bir nevi detonasyon. O nedenle gerektiği performansı alamıyorsun yakıttan.
106 cıyım diye geçinen o kadar adam varki şu ortamda.. Çoğuda haddinden fazla dolu 106 sahibi olmamış insanlar kim demiş 106 şişmez diye benim 106 ile mugen typerlarla sıkarken 200 210 kadan önde giderken 6. 7. vs denemelerde çok geriye düşmeye başlamıştım bu şişmiyorda neden geri düşmeye başlıyor..? ötekide 106 evet ama her araba aynı değil işde...
bu arada roll baserken 10 kere deneyip 1 kere geçtiğin zaman geçmiş olmazsın
selçuk gene efendilik edip 3 kere geçtikten sonra tekrar denemiş..
Kocaman maşallah REG :icon_tup:
DOĞRULARIN GÖZLE GÖRÜLMEYEN ORDULARI VARDIR=) reg gergin diyolar kimse inanmıyo cesaret hapı veriyoruz ona zaten
reis ben olayların buaray gelecegini bilyordum ben 3 4 kere sıkmadan kesiklik çok fazla oluyor ama 3 4 kere bastıktan sonra biraz biraz gidiyor ve kendine geliyor ısınması ile alakalı degil 5 saat durdugu yerde çalışsa aynı basmam lazım söyledim anladın ve bırakırım dedim ve bıraktım bu kadar basit sonraki denemelerde ortada o zamana baştan kabul etmeyeceklerdi