:hahaha:;);)
Printable View
videoyu personelali çekip koysaydı böle tartışma çıkmazdı
reg e maşallah
işte bu yuzden roll sevmiyorum,dostluklar arkadaşlıklar bozuluyor.
Orçun merak ediyorum bunca zamandır neden çözülmedi bu kesiklik yanlış anlama samimi soruyorum
Selcuk,REG in önde olucağını az çok tahmin ediyorduk ki olmuşta maşallah ;)
hay ben bu 106 ların :D:D
ben onu bunu bilmem bi araba iki defa denenir misket oynamıyosnuz kardeşim alalal :) KIZACAKSANIZ OYNAMAYALIM BUKADAR BASİT ...GECE haddinden fazla arabayla denme yapıldı kimse azını açmadı ama ben açıyorum kardeşimmm hepiniz yavşsınız kalpleri feast bütün insanlara giderrr tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanı
yeni bitane 106 gtı aldım specler sizinkıne yakın arkadaslar en kısa zamanda hazır olan arac ile denemek istiyorum.
reg - dd - ue - jb- kartopu hepınıze gider :)
BU ARADA ARACIM KONUSUNDA GAYET CİDDİYİM. GİDER KONUSUNDA DA TAMAMEN SAMIMIYETINIZE GÜVENEREK YAZDIM YANLIŞ ANLASILMASIN.
Selçuk abi reg e maşallah senide tebrik ediyorum gerçekten reg in hakkını veriyosun yanlız ben bu konuda şunu anlamadım bu padırdamamı çatırdamamı kesmemi neden bir türlü bitmiyor birde jb ısınınca daha iyi gidiyor diyo orçun abi yazılardan okuduğuma göre 1.2.3. denemede reg giderken jb de gitmiyo mu oda ısınmıyormu anlamadım gıttı.benim bildiğim 106 marş bastıktan 10 dakika sonra hararet ortalarda seyreder yanlışım varsa düzeltin şişme olayına gelincede şişmeyen 106 yoktur eğer varsa yaptıysanız şişmeyen 106 yı tebrik ediyorum yapan arkadaşları :icon_tup:
İki aracıda tebrik ederim allah kaza bela vermesin
bende geceyi yakından takip eden biri olarak söyliyim Selçuk JB'yi otobanda net 1-1,5 boy geçti..biz E-5 denemelerini görmedik erken döndük BK type-r ile...
iki arabada sıkıntılı Selçuğun şişme problemi var (106 şişmez denmiş ama bu 106 şişiyo arkadaş bu kadar basit)
JB'nin kesme problemi var (Isınınca geçiyo dendi o gece ama heralde araba bayaa geç ısınıyo)
Sonuç olarak bence kavga dövüşe gerek yok. deneme öncesi çok güzel makara muhabbet vardı...
Denemeler yapıldı...çoğunluğun gördüğü Reg 106 öndeydi...
benim düşüncem bir araba diğerini geçiyosa geçilen araç geçen araçtan daha yavaştır...yani burda dün geceki denemeye göre jb reg'den yavaş değil diye idda etmesin...
İki aracıda tebrik ediyorum...
bide tavsiye bu konularda mami abiye hırs yaptırmayın...bi bakmışın siz pt52'li arabalarınızı denerken arkanızdan filtre egsoz chipli 106 ile basıp geçiyo...kimsede nası geçti diye sormaz sırf mami kullanıyo diye...
Fena atar gider donmus ortada.
Iki aracda Masallah hizli araclar tutulmayin birbirinize gerek yok.
Yeni moda araclar uzerinden performanclar yarismaya basladi gibi.. :)
Ankette de solemistim biri dgerini gecsin gecsin 1 boy gecsin. orcunda gecse selcukda gecse Masallah ikisininde aracina ikiside mermi..
Dostluk baki kalsin. Bu isten zevk almaya bakmiomusunuz? Sadece 1 kere gaz basmak icinmi yapildi arabalariniz? Yarin yuzunuz olsun tekrar cagirmaya tekrar denemeye..
efe çok saol kardesım. ben sana soyledım ama cvk yı sattgıımdan berı arac denemedım butun hırsımı senden cıkarabılırım dıye :)
saolasın kanka allah razı olsun.
herşey bi anda gelıstı hiç bişey anlamadım bende moruk :) süpriz yumurta :)
Aranan kan bulunmuştur REG ...