User Tag List

Sayfa 11/12 İlkİlk ... 9101112 SonSon
211 sonuçtan 191 ile 209 arası

Konu: Evotech GTI vs Revo Cupra Rolling Night

Serhat Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arenimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Jet GP bizdeydi masallah supanallah ok gibi gidiyodu evotech yazilimla ok ok okun onunde B si eksikti sadece O kadar parcayla bi yere gidemiyodu benim aracim haftaya cikiyo revolu evotech li rocco ibiza gti lar ile denemk istiyorum ecufast yazilim var bir miktar yuklu
    Ben insafli davrandim plaka vermedim enazindan Arenim, hayir birde aciklama mantikli olsa eyvallah, ayni aracin sahibi m3 unede e..tech yaptirmis nealaka bu durum GP nin oldugu anlamina gelmezki. Fehimi tanimasam yine anlarimda neyse banane yaa...
    TeamPASAOGLU

typermelih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı öskür Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bak sewgili kardesim filtrede bulsan onuda yapsan bunuda yapsan sen bizi bu kafayla zaten gecemessin,sebep sudur ki sen kisa donla gezerken biz araba yapip gazliyorduk bahanelerle deil gerceklerle yasa biraz okdr parcaya ragmen araban bizim sadece yazilimli arabamiz kdr ancak gidiyordu..
    daha fazla hirsinin kurbani olma sen en iyisi hizli bi araba al kendine kurtul
    safanın kafsında ben bir anormallik bulamadım adam sadece biraz hırslı ki oda doğal kendi konusu....yazdıkları biraz küstahça algılanabilir ama para varsa kafanda çalışıyorsa yaparsın.safa daha 23 yaşında ben 23 yaşındayken opel astrayla geziyordum. enazından safa güzel araçlarla geziyor.yanlış anlama aynı jenerasyonun çocuklarıyız seninle.ama safanın yaşıyla düşün bağzı şeyleri genç hırslı ....

öskür - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zafa38 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet siz bu işin İlahısınız heralde... Ben kısa donla gezerken ceplerim para doluydu Gözümü kan bürüdü sizin yüzünüzden beni böle yapan zaten siz oldunuz ben bole biri değildim... Bu işin kökü paradır kim zenginse o kazanır Ne emek ne tecrübe ne baska bişi nekadar tecrüben olursa olsun nekadar emek verirsen ver para yoksa ilerleyemezsin işte olay burda bitiyor hala kabullenmiyorsun hala kabullenmiyorsun Suanki halimle denesen acaba nediceksin gecilince gerekcen ne olcak... Sadece 1 yazılım attırıp downpipe filtre 1.6 basınc bende açtırır geçerim ki ona ragmen geçemediniz benim arkamda dünya devi marka var siz 3 5 kişiden ibaretsiniz bukadar basit...

özguncum su ufak arkadasi burdan bence en kisa surede uzaklastirin yazik olucak bu cocuga yagli yemis heralde agzindan laflar kayiveriyor
    arkasinda dunya devi varmis simdi bide biz gecmiyelim dimi yazik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyu neden ecufest çevirdiniz anlamadım burda revo Evo muhabbeti donüyor neyse özgün zafa da bizim kardeşimiz.
    Türkler öyle bir millettir ki,hayatta bir tane bile kalsa devlet kurup intikamını alır.

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dünya markası ya buyurun gelin Neyle çıkabilicek o dünya çapındaki abileriniz benim abilerim çalıştığım firmalar var boostlogic, AMS , Motec, vipec, Hks, Aem, Titan, haltec, HPF pardon siz kimsiniz bi gartip çingene benimle aşık atman için kendini göster miş olman lazım SEN KİMSİN ?

Scirocco çarşı pazar arabası Sikimdemi Değil HA cok hızlınız varsa buyrun gelin deneylim hepiniz agu agu derken ben turbo takıyordm civic ime 500+ beygir geziyordum paşa paşa ozaman kim vardı hoşşşş şimdide yapsam gene kendi kendime gezerim senin 1298092318108309238093218 kişilik sirketinden 1 adam gelmez usa dede olamadıkları gibi draglarda felan gene hiçbişi yapamazlar boopşu boşuna konuşma sşimdi

Aem Motec Haltech hks Efi Certificam var senin Trdeki arkadaşının neyi var? 3 4 5 açmaktan baska bişi yapsanıza

neymiş adanaa gitmiş mahmutbeye gitmiş Ben dewamli geziyorum !!! eee ne oluo 3-4-5 açaçaç 9 a kadar açaçaç yaa komik komik yazma yafa bi *** bildiğin yok boş beleş konuşup hala geyik yapma takılıyoruz hemen Ecufast e dönüyor buyrun gelin biz burdayız ne lafımı sakıınırım nede bişi yaparım baycu ya ayıp oluocak die yazmıyordum sen bana 3-5 kişi dedin 3-5 değil TEk kişim kardeş bben tek kişi olmama ragmen seni zorluosam anırtıyorsam buralarda ne mutlu bana

daha mal mal yazarsan banlarım yediremedide banladı deme açık açık sölüorum ceviriosunuz dewmali Ecufast felan cevirmeyin yeter sıkıldım neyin sidik yarışındayız onu anlayamadım

gel dynomda var çık seninki ile bizimkini karşılaştıralım malı örelim üstünde ölelim kardeşim ondan dolayı canımı sıkıorsun bende senin yaşındaydım ama sakin ol benide dellendirme
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Rabbit33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı typermelih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    açıklayım canım kardeşim sen bir arabanın gidişini neye göre anlarsın,bir araç stup ıyla çatır çatır böyle safanın aracı gibi gidiyorsa o araç olmuştur tamammı,yarın birgün biryeri çıkar yada patlarsa o zaten normal limitlerde gitmesinden dolayı,bunu kabul eden yapar basınç açar katkı koyar aralıksız 10 sefer rol yapar yaparda yapar,burda kimse kimsenin yazılımına *** atmıyor.araçların stup ı aynı olsun ozaman yazılımlar konuşur.revoda geçerse o yine daha iyi denemez daha agresif denir.agresifliği seven revo yaptırır sevmeyen başkabişey
    Dediklerine katiliyorum dostum.bende kimse kimseye *** atiyor demedim.dediklerine de katiliyorum isteyen isteyen firmaya yaptirsin.marka fanatikligi yapmam hic bizamanda yapmadim. 2 aracada masallah safa emegininin karsiligini almis normal olarak .yapacagida bisey kalmamis herkes yazilimini gule gule kullansin.benim sozum evo revodqn iyi,revo evodan iyi diyenlere ..

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı öskür Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    özguncum su ufak arkadasi burdan bence en kisa surede uzaklastirin yazik olucak bu cocuga yagli yemis heralde agzindan laflar kayiveriyor
    arkasinda dunya devi varmis simdi bide biz gecmiyelim dimi yazik
    Oskur bey sizi culluk diye avlarim. Cok kendinize guveniyosaniz alin 2 ye gelin yanima. Gecersem video koyarim gecilirsem ayarim kaciktir.

mrt_tsn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sabahtan beri okuyorum konuyu, konu nerden nerlere gelmiş...
    Kayseride okadar az araç warken birbirinize düşmeniz olmamış..

TYPERHAKAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    neler olmuş ya!neyse yarına kimse de hiçbişey kalmaz herkes arkadaş hepimizin ortak hobby si bu anca beraber kanca beraber.
    zd9000 cupra

CeM öZeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sorun büyüklerimizin araya girmesiyle hallolmuştur. Herkesin kendince hatası vardır. Gerekli parçalar olmadan aracımın yavaş olduğunu kabul ediyorum. Kusur bulmaya gerek yok. Cooler methanol olmadan bu araç deneme aracı olarak kabul edilemez. 2 boydan fazla safanın aracına yaklaşabilmem mümkün değil. Videolarda şiştiği bariz belli çünkü denediğimiz iki gündede yeterince hırpalanmıştı. Safanın aracı gerçekten başarılı yürüyor. Kimse İstanbuldaki haliyle birbirine karıştırmasın. Dediğim gibi İstanbuldakinden 4-5 boy civarı daha hızlıdır. Ve stabil olarak bu hızlanmayı her denemede korumaktadır. Kendisininde dediği gibi aynı specler bende olsa yine polo gti başarılı yürür. Ama ben en başından beri diyorum. Arabayla uğraşacak ne vaktim var nede ona ayıracak param var.Haftada 6 gün işime gidip geliyorum bu arabayla. Fazla uzak olmayan bir zamanda hayırlısıyla evliliği düşünmeye başladım gerçekten araba-şu-bu gözüm görmeden sevdiğim biri var. 1 sene içerisinde eski aracım ve bu aracıma modifikasyona toplamda 12.000 tl para harcadım. Ben hakkımı doldurdum. Safa kardeşime başarılar dilerim. Uzayan kol bizden olsun...
    Vw Cc & Mk 5 Gti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CeM öZeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sorun büyüklerimizin araya girmesiyle hallolmuştur. Herkesin kendince hatası vardır. Gerekli parçalar olmadan aracımın yavaş olduğunu kabul ediyorum. Kusur bulmaya gerek yok. Cooler methanol olmadan bu araç deneme aracı olarak kabul edilemez. 2 boydan fazla safanın aracına yaklaşabilmem mümkün değil. Videolarda şiştiği bariz belli çünkü denediğimiz iki gündede yeterince hırpalanmıştı. Safanın aracı gerçekten başarılı yürüyor. Kimse İstanbuldaki haliyle birbirine karıştırmasın. Dediğim gibi İstanbuldakinden 4-5 boy civarı daha hızlıdır. Ve stabil olarak bu hızlanmayı her denemede korumaktadır. Kendisininde dediği gibi aynı specler bende olsa yine polo gti başarılı yürür. Ama ben en başından beri diyorum. Arabayla uğraşacak ne vaktim var nede ona ayıracak param var.Haftada 6 gün işime gidip geliyorum bu arabayla. Fazla uzak olmayan bir zamanda hayırlısıyla evliliği düşünmeye başladım gerçekten araba-şu-bu gözüm görmeden sevdiğim biri var. 1 sene içerisinde eski aracım ve bu aracıma modifikasyona toplamda 12.000 tl para harcadım. Ben hakkımı doldurdum. Safa kardeşime başarılar dilerim. Uzayan kol bizden olsun...

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uzayan kol bizden olsun...

nokta
    [I]
    CORVETTE C7 Z51 STINGRAY
    BMW X3 SDRIVE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

sen konuşabilirsin herseyi yapabilirsin hepsinin canı saolsın AMA bu saaatten sonra zafa konuşamaz bu forumda ne derse kavga çıkar yani bu forumda 1 kişinin forum u gitsin revonun kurumsalların olduğu forumlarda yurt dışlarında YAZsın kardeşim bundan sona kimse kusura bakmasın kimseye musammaya gerek yok
    www.drecu.com

K.O. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ''benim arkamda dünya devi marka var siz 3 5 kişiden ibaretsiniz bukadar basit...''

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    revo dünya markası ama ana merkez, 1.4 TSI "BLG" kodlu motorda yaptıkları yazılımda misfire problemi olduğunu kabul etmekle beraber update ile ilgili hiç bir çalışma yapmadığını daha önceden yazılım yaptıran kişilerin bu problemle yaşarak üstüne soğuk bir su içmesini yada stock yazılıma dönmesini söylüyor. Bu mu profesyonellik bu mu büyük olmak!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada o bahsettiğim arabada daha agresif bir yazılım var. (Hani revo agresifmiş ya) Ama tek misfire hatası vermiyor ve canavar gibi de gidiyor...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Soru - Cevap :

Hi Ilhan;

It sound likes your vehicle has an issue when running at higher load levels, not a software problem. I would investigate further into your hardware issues

I hope this helps!

Best Regards
    Carl Saunders
    Technical Support
    Revo Developments Limited

Sent: 15 November 2011 13:59
    To: EuroSupport
    Subject: ECU update on 1.4 TSI XXX DSG

Dear Sirs/Madam ,

I had your ecu update on my 2XXX 1.4 TSI XXX DSG . Since then engine started having misfires at high RPM's (over 6000 ).
    2 weeks ago your dealer in Turkey Powershop advised to change the spark plugs with NGK BKR7IEX iridium ones and we changed them.
    But nothing changed still having the same trouble - a lot of random cylinder misfire at high rpm.
    Now we reflashed the ecu to stock mode again and misfire problem totaly disapperad. I ** so upset for having troubles and returning to stock again.

I ** waiting for your comment and help on this issue.

Thanks ,

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fangio Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    revo dünya markası ama ana merkez, 1.4 TSI "BLG" kodlu motorda yaptıkları yazılımda misfire problemi olduğunu kabul etmekle beraber update ile ilgili hiç bir çalışma yapmadığını daha önceden yazılım yaptıran kişilerin bu problemle yaşarak üstüne soğuk bir su içmesini yada stock yazılıma dönmesini söylüyor. Bu mu profesyonellik bu mu büyük olmak!!!
    Amannn Kursat'cigim sen ne yaptin her an aforoz edilebilirsin revo ya laf yok amanin lutfen sil mesajini

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı audilover Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Amannn Kursat'cigim sen ne yaptin her an aforoz edilebilirsin revo ya laf yok amanin lutfen sil mesajini
    yavas burası doğrucu memleket sikinti yok isteyen istediği gibi yazsssın
    www.drecu.com

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)