hayırdır Ne die alindin sikintinmi var? öle atar yapıosn felan
Printable View
Melih abi nacizane gorusum sen niye insanlarla polemiğe giriyosun bosver yiyorsa seni geçsinler :D
Speclerim tam değildi üzgünüm ben geliyorum ama rocco ile gelcem benim araç burda... Konusmalarım rahatsız ediyor demekki... Bundan sonra herdenemeye gözümü kan bürüyüp gitmek varmıs soft modda denemelere gitmek yanlışmış şimdi anladm... Keske orda olsaydı arabam keske...
abi bilmiyorum ben bayçu abiyi tanımam etmem tanıştığım kişileri gördüğüm işleri söylüyorum.ben kesinlikle gördüğüm ortamdakı işi gördüğüm ortamdaki kişiye arabama yaptırmam yine diyorum bu benim şahsi kanaatim giderim dükkanına paşa paşa ki dediğin butun şartlarını biliyorum dükkanları olsun dynosu olsun ustaları olsun oyuzden profesyonl diyorum zaten neymiş kopya yazılım orada bana kopya yazılım atsın abi soru değil logları okuyomu? okuyo dynoya çıkıyomu? çıkıyo ozaman benlik hiçbir sorun yok 1000 lira benzin parasından kaçacak değilim giderim istanbula paşa paşada gezerim rollumude yaparım dönerim.
En dogrusu Istanbulda yaptırmak,sırketlerın duzenı neredeyse,ısın dogrusu orada.
Yıldanın oraya gıdıp hızmet vermesı "kullanıcı ıstegı ıle olmustur".
Log alıp yazılımı update etmek,ılerlıyen stage lerde olur. Yada kullanıcı memnun degılse yada aracda sorun varsa,bunu yapmak gerek zaten. Buyutmeyın bu ıslerı,Olması Gereken Bu Zaten Arkadaslar...
Senin profesyonellik kavramın çok farklıymış ...
Profesyonel olan en kötü şartlarda bile iyi iş çıkarabilmektir ;) Kimse oturduğu yerden iş yapmaz ...
Bu yazın talihsiz olmuş sayıyorum ...
Şunu anlam veremiyorum birinin görüşü A ise neden B yi dışlama gereği duyuluyor ???
Olabilir A yı tercih edebilirsin nedenini yazarsın olur biter ... Başkalarıda B yi C yi tercih eder onu da etti diye kınamaz kimse burada Firma taraftarlığı yapmasın kimse ... Herşey tercih özgür ülkedeyiz ;)
tebiki öyle benim düşüncemde bu yönde.
yılda bey buraya iyi niyetinden geldi farkındayım fakat babamın oğluda olsa 2 araba için gidip bilmediğim şartlarda bu işi yapmam ben powershopta yapmış olabilir kimseyi savunmuyorum ama bence doğru değil. sorun varsa diyosunuz mesela cem kardeşim aracında şu an sorun olduğunu erken şiştiğini düşünüyo ve evotech yaptırmadan önceki yazılım hakkında en beğendiği şey şişmemesiydi araçların ama şimdi şişiyo eğerki 1 hafta istanbula gelmesini ısrarla önerseydiniz firmanız ve cem kardeşim için daha hayırlı olmazmıydı? bide bu arada bu işlere abartmayın diyosunuz merakımdan soruyorum ne tarz modlar yapmaktasınız ki biz kat iptalini ne biliyim coolerı veya attığınız yazılımı önemsemeyelim?
ben hiçbirşekilde burada iyi bir iş çıkarıldığını düşünmüyorum daha burada cupranın beyninin nasıl açıldığını çözemiyodunuz kaynak makinesinde sıkıntı yaşadınız. dp 'ı oturtamadınız daha ne sıkıntı olabilirki yapılan bütün işler sıkıntılı bunun neresi profesyonel nersi iyi bir iş. ben kimseyi dışlamıyorum eğer burada iyi bir iş görseydim şu an aracım evotechliydi umrumda değil marka..
saygılar..
Bunyemızde bulunan tum fırmaların mod ıslerı yapılıyor....
Prior design
Akrapovic
Evotech
Active autoverke
Hofele
BMC
Eisenmann
MTM
Cargraphic
ısmını hatırlıyamadıgım ısını hakkıyla yapan fırmalar.
Bunlar Dunya uzerınde ne Modu yapıyorsa,onu yapıyoruz.
Hz.Google a yazarsan,bu fırmalar neler yapıyor,cıkar ortaya ;)
Cemın aracı sısıyorsa yada sorun var ıse tabıkı log alınıp,neden korumaya aldıgı cıkar ortaya.
Heralde kendısıne ıstanbula gel denılmıstır ancak kısının ıstegıyle gıdılmıstır.
Bence fırmayı yargılamadan once,kucuk bır ıkı arastırma ıle cıkar ortaya.
Turkıyede cok guzel ısler yapılıyor,bunu Ozgun-baycu yada baskasının yapmıs olması bır bırıne ustunluk saglamak degıl.
Her ısı kendı ıcınde degerlendırın,standalone da ozgun cok uyıse,body kıtte yada muzık tesısatında ıyı olmak zorunda degıl,yada ugrasmadıgı bır baska aracın modıfıyesınde...
Marka bagımlılıgı guzeldır ancak kısılıgınızın ve dusuncelerınızın onune gecmesın...
Edit:Cupranın beynının nasıl acıldıgını mı cozemıyor? Yahu yılda hıc yapmadıysa,ayda 6-7 arac yapıyor,sakın o makınenın ucu yada tas kesme bulunamamıs olmasın?Alp,ustun koru bırsey karalama,gozunu seveyım....
DP kalıp alınarak yapıldı,Yılda nın sucumu oturtulamaması?Custom Garage bu aracdan ılk kez yapmıyor kı?Varsa ıscılık hatası cıkar ortaya ,duzeltırler zaten...
http://www.techturkey.com/forum/asir...oblemi-11.html
Son sayfayı iyi okuyun lütfen...