maşallah güzel deneme olmuş, yalnız görkem senin ne işin var lan orda, yandan yandan çaktırmadan gidiosun :D :D
Printable View
maşallah güzel deneme olmuş, yalnız görkem senin ne işin var lan orda, yandan yandan çaktırmadan gidiosun :D :D
Arkadaslar ama uzuldugum bir nokta var nerede bu vtec ler
Piyasada birtek EH vtec yok yalniz birakmayin abinizi yaa:)
Hadi biraz hareket:)
Tuncay abi Eh le fenomen oldun gecelerde valla :) Maşallah her iki aracada güzel deneme olmuş :icon_tup: abi brifinge falan gerek yok ya DSG resmen maşallah :D
Doğrudur tuncay abi aramızda bi 45 kg farkda vardı =)
130 kg :D bu arada AZ'nin yanından basmayaydın iyi olcaktı arkalarından gelicektim ama :p hahaha :))
GFJ eskisinden biraz daha iyi şuanda :)
saxo 'ya takıldım ben yalnız maşallah :D
Kilo farki bariz fark tabiki 45 kilo az degil
Ama yanima ben birini alsam bu sefer ben 30-40 kilo fazla oluyorum:)
Doluya koysam almiyor bosa koysam dolmuyor misali :) euheaueue:)
maşallah bu denemeler hiç bitmesin nesiller boyu :):)
araclara masallah..
maşallah iki aracada 306 gtı hacım farkını 200 km den sonra göstermış çok guzel denemeler olmuş hayırlısı olursa bir dahaki hafta bende aranızda olucam 306 gtı le denemek istiyorum yenı eklemelerimle nasıl olur aracımı denemek istiyorum.
valla abi 2. haftaya girdik deneme yapmayalı. bu haftasonu bir aksılık çıkmazsa deneriz araçlarımızı ama bu haftasonuda olmazsa bir dahakine olur kimse biryere gitmıyor sonuçta bugun olmazsa yarın olur...
abi iş güç derken bazen vakit olmuyor sayet musait olsaydı benı arardı ...
konuyu yeni gördüm bende ya maşallah GFJ, AZ , EH 3 de çok iyi arabalar...
EH vtec eski günlerinin sinyalini verdi geliyorum diyor.. tuncay abi senle konuştuk ne yapıcağını biliyorsun, yap ve gerisine karışma 5 de kesiciye girmekten bıkarsın:)
ayrıca keinlikle ayağını debriyajdan çekerek vites at, arabandan önemli değil;)
şim di şu GFJ nin videoları yüklüyüm iddalı FZ 306 yla...
fz 306 hep iddialarıyla gündemdeydi duyuyordum çok merak ettim bende videoyu şimdi :)
tuncayy abiii Adamın Dip Basıkk halisin 306 yada Maşallahhh !
maşşallah araçlara vti pilotaja tebrikler:icon_tup: ama gti güçlü çıkmış ayağınıza sağlık kazasız belasız
Burakcim saolasin dediklerini aynen uygulayacagim
Birkayim saolasin:)
Vti plotaj iyi vites atislar guzel ama gazdan cektigim zaman ayagimi her vites atista arabanin cani geride kaliyor artik gazdan cekmeden debriyaz vites
Videolari yeni izledim...cok guzel olmus denemeler ayağınıza ve arabalarınıza sağlık. tuncay bir 55 lik boru bile çeksen EH' e... EH derim vallahi fena yürürsün:)
bu arada sende 60 lık borumu var? senin stock değilmiydi egzozun yaw?
maşallah güzel denemeler olmuş