alt otoparktan çıkarken gazlıyoruz dediler, sende bindin arabaya, geleceksin zannettim sonra baktım başka yöne gidiyorsunuz denemeyeceksiniz diye düşündüm.
Printable View
maşallah araçlara
İki aracada Maşallah AZ formunda, gökhan abi şu vites levyesini çıkartana kadar uğraş at artık şu vitesleri uygulamalı olarakta gösterdik,brifing verdik :p :hahaha:
Sagolun arkadaalar dogancan sagol kardesim cikaricam levyeyi artik vitesi kiracam :):) zipzip kanka yol evet cok iyi degildi kalabalikti baya Allaha cok sukur guzel geceydi :)
Az kaldi kerimim yapilacaklar iyi kotu tam belli oldu
Ama yapinca satmicam herkes gibi yillanacak:)[/QUOTE]
Allah (c.c) cumlemızın gönlune göre versin inş. abicim... Satma tabi abicim ya VTİ candır cannn :D:D
2. video çok güzel olmuş devamında 306 normal olmayan bir şekilde çıktı gitti maşallah.
EH iyidir candır ;)
Maşallah .
maşallah eh i zaten beğeniyoruz tuncay abimiizn aracı kıymetlimizdir bizim.. 306 da videolardan gördüğüm kadarıyla son derece hızlı ve güzel görünen bir araçmış. yakından izlemeyi çok isterdim. hele de böle tartışmasız kavgasız gürültüsüz denemeler oldum mu insanın çıkıp deneyesi geliyor..:)
son bi tebrikte 306 yaa videonun sonlarına doğru çok güzel açılmş cidden.
Tuncay abi söylüyorum bi kısa olayına girsek yav şu işlemlerimizi bitirdikten sonra:D
Bu arada gfc 306 gti yide unutmayayim
Can seninde aracin cok ama cok iyi gidiyor masallahi var
Ama bira spor yapman lazim herkes kilonu soruyor ben bile sıkıldım:) okadar cok sorulmasina:)
Gencler cok ama cok iyi bayaa hizlilar masallah
her iki aracta cok temiz yürüyor maşallah olması gerektigi gibi olmus bu speclere göre sonuc.. maşallah. ufak dokunuslar istyor vti de 306 gti de kazasız belasız daha keyifli denemeler işallah. vtecburagı dinle abi sen boş cocuk degildir ince dokunuslar yapın. kazasız belasız