Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı Shell deyim amannn düğündeyim şu anda akşam ***** yerde ol ak koyun kara koyun belli olsun NOKTA
hayırlısı olsun cengiz bey kazasız belasız dün aradık 2 kere hayırlı olsun demek ıcın telefonlar acılmadı burdan yazalım bari
BAYRAMPAŞALI Nickli Üyeden Alıntı hayırlısı olsun cengiz bey kazasız belasız dün aradık 2 kere hayırlı olsun demek ıcın telefonlar acılmadı burdan yazalım bari aa kardeşim artık hızlı bi 106 ım war oyle he dıyınce görüşemessın benımle randevu alman lazım aahahhaha moruk bı daıre muhabbetım wardı dun onu hallettım tel yanımda deıldı. farkındaysan arayan kımse ulasamadı dun ama saolsın mesutum allah razı olsun
ceco Nickli Üyeden Alıntı aa kardeşim artık hızlı bi 106 ım war oyle he dıyınce görüşemessın benımle randevu alman lazım aahahhaha moruk bı daıre muhabbetım wardı dun onu hallettım tel yanımda deıldı. farkındaysan arayan kımse ulasamadı dun ama saolsın mesutum allah razı olsun heee pardon unuttum ben onu 106 aldın artık sekreterden baglanıcaz desene e bizim audimiz var o zaman korumayla gezmemiz lazım
BAYRAMPAŞALI Nickli Üyeden Alıntı heee pardon unuttum ben onu 106 aldın artık sekreterden baglanıcaz desene e bizim audimiz var o zaman korumayla gezmemiz lazım ama hızlı deil ki
ceco Nickli Üyeden Alıntı ama hızlı deil ki ama bu cok sert oldu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları