maşallah ya gfj gitmesi gerekeninde üstünde gidiyor
FZ yede motor kırdı yapıldı randıman tutmadı filan denmişti bana 3 4 ay önce yanlış hatırlamıyosam.Öncesinde polishte yapılmıştı ama gidişini hiç beğenmedim![]()
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
Yanlıs specler doğan can
GFJ: Krom malifold kelebek + Polish +chıp yazılım + filtre + egsoz.. Bildiklerim bunlar
FZ: Filtre + egsoz + kelebek polish..
Bu şekilde denedik ve şekil ortada gfj Speclre göre haliyle bızden daha hızlı kıyaslamaları ıyı yapalım arkadaslar. ayrıca fz motor gayet saglıklı agzı olan konuşuyoufak bi şanzuman sıkıntımız vardı oda giderildi her iki aracada allah kaza bela vermesin.
fz nin specler eger gercekten böle ise gördüğüm kadarı ile yazılım bile yok eger aynı speclewr olursa belki iddali bi deneme olur![]()
34EV4212
Powered by AHM PERFORMANCE
PPR MOTORSPORTS
Mapped by Ecufast
alayınız gelsin kralınız bir adım öne çıksın
EV 206 RC ROLL HATTI: 555 980 ONYEDİ ONYEDİ
Çok şükür aracın yürüründe sıkıntı yok FZ herzaman iddialı ve orjınal motor durumuda gayet iyi şuan sadce eksik ve yanlış yazılan şeylerden rahatsızlık duydum ve belirtim doğancan kardeşimde farkına varmıştır inş![]()
///Peugeot Sport GTI-6
farkındaysan (yazılım-port polish kimi var diyo kimi yok) olarak belirttim. yazılım(devir kesici iptal olarak söyleniyo) ve polish olayınıda emme mi kelebekmi onuda bilemediğim için ( ) içinde yazdım.
Hiç fark etmez yaparsın arabanı aynı speclerde çıkar tekrar deneriz
Bi sorun varsada telefonla arayıp söyleyebilirdin numaralarmız var nasıl olsa birbirimizde![]()
PPR Motorsport
Mapped by EcuTuned
Doğan can birbirimizde telefonlarımız var madem öyle arayıp sorucaksın arabanda ne var ne yok diye ağzı olan konuşuyoryanlış specler yazıpda yorum yapmanında bi anlamı yok kardesm o konuda sıkıntıda yok zatn
![]()
///Peugeot Sport GTI-6
herkes speclerini kendi belirtsin inanıp inanmamak şahslara kalsın..![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)