maşallah araçların ikisinede , aradaki farkın neden bukadar fazla olduğuna şaşırmış bazı arkadaşlarda speclerde fazladan wimmer, port polish, ve takip ettğim kadarıyla buji ve buji kabloları farklı bunların farkı olmalı sanırım ..
Printable View
maşallah araçların ikisinede , aradaki farkın neden bukadar fazla olduğuna şaşırmış bazı arkadaşlarda speclerde fazladan wimmer, port polish, ve takip ettğim kadarıyla buji ve buji kabloları farklı bunların farkı olmalı sanırım ..
ahauhauhua :D 5'de bascak yol mu bulamadın :D kanka gönül koycam yakında bayadır gelmion bu tarafa :D
masallah volkan bu af rs e swap yapmıs olmasınlar 1.6 110 hp sport seklı :)
Tekrardan maasallah kardesim,yanlış anlama selcukla aramızda konusma nedenimiz bizde de rs var biliyosun biraz fazla beyin trafigi yasıyoruz,mesela ben ss ve selcugun videolarını defalarca izleyip saniye saymışımdır cunku stock sekilde en iyi yuruyen rs lerden ikisi de kendi arabamında kadran videosunu cekiyorum basıyorum selcukla beraber karsılastırma yapıyoruz falan o yuzden senin arac içi çekimlerini gorunce direk aklıma bu geldi ona o yuzden sordum :)
sahsi fikrime gelince senin araba da yine de biraz eksikler oldugunu dusunuyorum cunku bizde wimmer vs olmadıgı halde vitesleri biraz daha erken bitiriyoruz bu videolardan gordugumuz kadarıyla o yuzden bu tarz bi yorum yaptım :) diğer aracı soylemeye bile gerek yok zaten .. :) kazasız belasız tekrardan..
maşşllah araçtalara YC iyi gidiyor zaten fakat AF rs bakımları nasıl bilemicem ama sente ayarlarına fln baktırın bence bana baya yavaş geldi yanlış anlamayın sakın arabanızda bariz bi sorun var....
yok kardeşim estafurullah siz 7'binde bitiriyorsunuz ben 7.5'dan aşaya atmiyorum fark orda olabilir, bu gece sıf sizin için 80*200 basıcam :) video koyarım saniyeleri hesaplarsınız.
Yok be arda aslında güzel gidiyor ama 2'de 5 binde bastıkmı ben direk fırlıyorum.
Bende Baskı kaçırıyor ama geçtiğim yada geçildiğim video'dan sonra arabamda su eksikti ondan geçildim vs gibi cümleleri sevmem o yüzden bişe demiyorum:) Ben aracımı denemek istiyordum, denedim gayet memnun kaldım sadece AF rs'lede değil farklı araçlarlada denendi en hizli bendim, maşallah diğer araçlarada bu hafta içinde baskı balatayı değişicem bide ondan sonra video çekeriz. aradaki farka bakarız. Gidiş'te ben bastım yan yana iken dönüşte arkadaş kullandı kullanımdan kullanımada fark var. Ama ben baya geriden basıp son video'da önleri geçtiyse YC rs Maşallah diyim :)
YC RS 80 - 200 Km Hızlanma - Car Videos on StreetFire
Bak bu eski video ilk aldığım günlerde çekmiştim
100*200 (14*15) Saniye .
maşallah volkan abi yc ye:icon_tup:
zaten YC rs e kocaman maşşalah iyi gidiyor arkdan basıpta önüne geçmenizde gayet normal sizin speckler daha fazla benim lafım zaten size deildi fark ettiyseniz AF rs içindi bana bayagı yavaş geldi hani dediniz ya ben kullandım aracı kafa kafaya gittik senin aracı o arkdaşda kullansa pilotaj yoksa YC güçlü oldugu için kafa kafaya gitmesi normaldir .. :) ama şurda AZCIK rs den anlıyorsam AF ninde bi ayarlarına bakılırsa veya bakımları düzenli yapılırsa daha iyi gidecegidir.....:icon_tup:
Bu videoyu izlerken benimde şu yarışım aklıma geldi
VE RS UR RS 2. VİTESTEN SONA DOGRU - YouTube
Bu arada video koymuşsun gayet tatminkar maşallah
Maşallah Volkan Allah kaza bela vermesin :) Ve diyemeden geçemicem bendeki 4 le senin 4 ün alakası yok bunu bugün baktıkta benim videomla kıyasladık ses bariz değişik ya baskıdan toplamıo 4 yada deiştin diyemi bilmiyorum
selçuk boş konuşma gerçekten.. seninle denediğim videoyu koyım bide konunun en başındaki videoyu koyım ben 4. vitesi diyorum kardeşim.. 5 ide ben koymadım aldğımda varmış ;)
lan salak salak konuşma canımı sıkma harbiden hee yok derim tabi ben şanzımanı ellemedim açmadım bunu kaanda bilio ali ustada herkez biliyor gittiğim ustalarda .. halilden nasıl aldıysam öleydi şanzıman.. şanzımanı ellesem 4 cırtlıodu onu yaptırırdım bana imalı imalı konuşma .. arabadan anlayan adamsanız söle o zmn
şampion rs lerd | İzlesene.com Video
şu videodaki 4. vitesle burdaki birmi bariz aynı deil yani .. devirlenmesi vs benim canımı sıkma düzgün bişe diyoruz imalı imalı konuşuyorsun harbiden ayıp ama .. her seferinde aynı şeyi yapıyorsun .. arabaya naptıysam söledim rahat ol gizli spec vs yok .. bu gün yapsam yine sölerim ;)
Alican ne bu gerginlik ters anlama
Tersinden bir günse bana sarma kardeşim
Ben çünkü çok mutluyum
Videolarlan birşey ıspatlama
Araba sende iyi gidiyordu
Bu araba sevdasına bu lafları etme bir daha bana
Buradan millete neyi ispatlıyorsun yada neye çalışıyorsun
İzleyen gözlere mi ?
Adreslerimiz belli telefonlarımız var
Caykıltı yapma ara konuşalım