...............:D
Printable View
ne guluon yaw tamam hıslerın kuvvetlı:)
vtı kısa takınca işler bide karısmasa.. su uzun 5 ten dolayı bizdede çok oldu zamanında yok 170e kadar öndeyım sora gecıo ,sonuc kım gectıbişiy dıemıosun:)
Tekrar yazıyorum Başka bir forumda konuşmuştuk zamanında..Beni o gün oraya çagıran ERATEC nickli EREN dir gsi var denermisin? denerim dedim..Hatta bana aynen dediklerini yazıyorum "GSİ gırtlağına kadar dolu deneme istersen dedi" bende denerim geçerse geçer dedim..ben gırtagına kadar lafından ne anlayacamı az çok anlarım..chip falan onuda bilmem uymuş uymamış 5 atınca ewt geçtin 170 te 5 e atıyorum 4.785 uzun 5 olan arkadaşlar bilir kaçta 5 atıldığını..beyin olsa 180 de atardım...ve biliosun aslıdan 4 biter yarış biter..
Kadir abi lafı evire çevire falan söylemiyorum..sende çok iyi biliosun..madem o kadar iyiydi neden ogün benim aracımın bloguna b20 mi değilmi diye bakıldı ? standart vti ile b20 arasında neler olacagını az çok tahmin ediyosun heralde ;) senin o gün şaşırma ifadenide çok iyi hatırlıyorum..mertcan ile zaten aramızda fark bu kadar oldu falan demiştin hatırlarsan..
Ve bana inanmamıştın o zamn arabamda olanlara..Bende herşeyin üzerine yemin ederim farklı bişey varsa..
Neyse Şunu söyliyim kimse kusura bakmasın o chipli dediğiniz sadece chipli dediğiniz astrayada inanmıyorum ben sadece chip olduguna kusura bakmayın..
NEyse kalın salıcakla bende yatıyorum yarın iş güç var :)
Valla abi ben bilmem ben sana olanları anlattım arkadaşlarda neyi nasıl anlamak istiyorlarsa anlasınlar..gerisi onlara kalmış..iyi geceler..
.................................................
konu kilitlenmeden yazim:) gsi lar bildiim kadarıyla biraz dengesiz yani gideniyle gitmeyini arasında baya fark var ama bana gideni hic denk gelmemişti demek kısmet:)
ercanın arabayla kim denio şimdi izlemeye gelicez:)
.....................................
kopkırkıkı konunun dısına cıkıldı ıyıce.
eger bu konuyu devam ettırmek ıstıyosan bır karsılastırma konusu ac ordan devam edelım.
konunun kılıtlenıp astra gsi ve vti hakkında yazılacak yararlı bılgılerıde engellememıs oluruz.
aslında haklısın ama ben bı topıc acıp 106 rs karsılastırması veya 106 typer karsılastırması acsam sonuc ne olucakkı herkez görüşünü yazıcak.yıne bazı feyk uyeler ortalıgı karıstırp cekılcek en iyi örneği verebilirim arkadas oraya kadran vıdeosu koymus bazı arkadaslar 206 gti felan karıstırdılar.