Eyvallah kardeşim Allah razı olsun sağol :icon_tup:
Printable View
bi enka günü geleyim oraya ben şart oldu artık oraya gelmek zaten :D
Tam ben yazacaktim senin enka vaktin gelmis diye kanka :D
Ankara için enka candır :D Ayıptır söylemesi benim evede çok yakın sadece 2-3 km :p
eg ye kocaman maşallah......
aahahah :D :D kanka bulusalım ozaman :D :D gelecem diyosam gelecem gelcem dedikde gelmedikmi :D
heheheh :D abi sorun değil geçerken ben alırım seni :D felç geçirtmek yok rolanti styla :D
eywallah cok teşekkürlerr :D
Geldin geldin ;) bkz inci borek :D
Haftaya cuma bekleniyosun kanka
:D: D anlaştıkk haftaya cuma kısmetse orda olucam inşallah :D
şevki sana vites atmayı öğretmek lazım :D:D
Masallah butun araclara ama B16b ye ayrı masallah coook guzel yuruyo yaa vallahı tadından gecılmaz bu eg...masallah sahıbıne kazasız belasız surusler dıleyelım..
maşallah hacı abi :)
yaw iiki bi 4 ten 5 e geçirdim oda yanlıslıkla bişey olmadı :D üstüme oynuyosun küsecem arabayıda cıkartmayacam :D :D duygu sömürüsümü alla alla :D :D
teşekkürler allah razı olsunn amin cümlemize allah kaza bela vermesinn.. :D
hehehe cokmu komik çiçeğimmm :D adam haklı yanii :D :D
saolsın müdürrr :D :D
maşallah tüm araçlara güzel denemeler olmuş yine, Sİ çok güzel oldu elinize emeğinize sağlık
mşllh. eg ye
bence 106-saxo yu bıraksın type-r lara sarsın:)
Heyt be ne gidiyor ama masallah Sevki :) Diger araclarada masallah
saolsın abi artık cıkartta sende katıl aramıza :D :D
deneme var diye elemnt uydurma yok öle bişey yerlere bak sel :D kanoylamı yarışcaz :D :D
saolsın abi inşallah ayarlarımız bitsin eksiklerimiz giderilsin kısmetse onlarlada denemeler yapıcaz şimdilik antreman :D
oooow yooowww :D bocanegro sırf o sesini duymak için arkasından giderim :D yanlıs anlasılmasın he :D sesten yoksa önünde gitmek istiyorum :D :D hsahsahsa
saolsın sametcim teşekkür ederim :D
buda BONUS olsun :D :D :D
US Si-R... in Eskişehir | Facebook
benim arabanın yeni sahibinde denediği araç bu mu acep
akşamına video çekmiş adamlar :D
araclara teker teker masallah..
maşallah rabbim kazadan beladan korusun, güzel yürüyor :)
aynen a3 le denedim akşam ciddi anlamda güzel gidiyo yani aynı klasman değiliz zaten embiya rica etti bende kırmadım yürürünü görmek istediler güzel denemeydi valla ben kendi adıma kendi eksiklerimi görmüş olsum maşallahı var audinin ;)
speclerde yazıalydı ii olurdu
teşekkürlerrr :D
eywallah saolsın teşekkür ederim allah cümlemize kaza bela vermesinn..