maaşallah sorunsuz ve kusursuz olması dileğiyle hayırlı uğurlu olsun. yakında güzel videolar izleriz inş.
bu itb nasılsa cok iyi beygir veriyor afryi azıcık zenginde tutun baride uzun süreli sorunsuz gazlanır heralde o zaman.
Printable View
maaşallah sorunsuz ve kusursuz olması dileğiyle hayırlı uğurlu olsun. yakında güzel videolar izleriz inş.
bu itb nasılsa cok iyi beygir veriyor afryi azıcık zenginde tutun baride uzun süreli sorunsuz gazlanır heralde o zaman.
hayırlı olsun abi inşallah istediğin gibi olur beklediğine değer =)
maşallah abi elinize sağlık. Biraz Hard olmuş :D
öyle bi dünya yok aslında itb takarsın araban yürür gibi yüksek cr istiyo egzantirikte belli özellikler istiyo kesinlikle ecu (alpha-N destekli en azından yakıt kısmı ) sonradan 8 araca itb yaptım bu değerler olmazsa sadece geriye gider %7 daha fazla hava sağlıyo ama zengin karışımı çok da sevmiyo
tabiki hiç bişey basit değil ama yurtdışı projelerindeki adamların verileri yalan değilse stok sıkıştırmaya itb takıpta o anki güce +25 hp ekleyen rsler var ki clio rs için mükemmel bi rakam bu +25
yoksa tabiki afr zengini sevmez ne kadar zengin o kadar düşebilir güç.. normalde maxiumum güçden azcık daha zengindi kastım uzun vade için.
Gokhan o 25hp olayini bende takip ettim evet adamlar aliyo ama daha cai yapmadan aliniyo yani enaz 7-8hp ordan duselim :) Ve bence basarisiz manifolt dizayni o guclerin cr olmadan alinmasini sagliyo ayriyetten oem beyin ustlerde 11.2. afr lere kadar geldigi icin sadece egsozlu bir arac ustune itb ile 20-25hp mumkun
Itb den sonra devir donmek lazim. Fakat rs de 8300 den sonra su koyar, itb ye mekanik itici de lazim bana gore.
Aynen Bora bu sekilde bi bakalim tadina,Alper hocamin dedigide dogru ama simdilik bize 8200 yeter ilerde mekanik olacak zaten bu arada ayarli kasnaklari kesin alacaz :)
işte gerçek bir RS... :D
hayırlı olsun :) :)
ses pek güzel. muayeneden geçer sanırım :D
Sagolasin Utku kardesim , yine rs yapmisin hayirli olsun :)
Muayene istasyonunun yanindan zor gecer :D
teşekkür ettim abi.
çift katalitik konverüne kadar stock rs. böyle de kalır. en yavaş benim :)
Hayırlı olsun :)
Erkut abi eline sağlık geldiğimde daha yerde duruyordu şipşak takmışsın :)
Maşallah Allah utandırmasın Kadir abi , Erkut abiminde ellerine sağlık :)