Maşallah ya nası gelemedim şunu kaçırdım şunu izledim bi tek şunu kaçırdığıma üzüldüm :D
Printable View
Maşallah ya nası gelemedim şunu kaçırdım şunu izledim bi tek şunu kaçırdığıma üzüldüm :D
eyv kardeşim lastiklere patladıgımda senın kapağı görür gibi oldum :D
eyv reyiz allah razı olsun
bidakine inş kardeşim :) alırlarsa tabi :D
buda patlama anım :D hep direksiyon yüzünden
Kocaeli PistGünleri 1 | Facebook
saygı duydum kankaaaa:)
Çok keyifli olmuş ,maşallah :)
lanet pis şişko :D
maşallahı var tenEKE nin allahım esirgesin
Tam bir halk kahramanı :D
ulan gitti güzelim sıfır stop .. :D
allah razı olsun moruklar :D
bunuda arkadaş yapmış :D yıllar önce kaybettiğim kardeşimi bulup getirmiş :D
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...48220583_n.jpg
kimseye king demedim ama adam harbi king :D
idolsun eray :D
adamsınız hepinizi seviyorum :)
bu arada buğra benı kovduktan sonra ait oldugum topraklara döndüm yani gün henüz bitmemişti :D
asıl buyuk bombaaaa ıste buyduuuu | Facebook
MAKINLARIN GÖSTERISI | Facebook
Maşallah.Hep isterdim öyle bir pistte olmak,izlemek kadar basit değildir tabi,güzel pilotaj.
Maşallahın vardı Eray abi.. :D
10 haziranda da cikiyomu piste teneke show varsa bende cikarim piste :D yanlariz :p
Valla herşeye rağmen tribünleri coşturan sendin:DÜst tribün ordan oraya koştu seni görmek için:D
allah kısmet ederde istanbula gelirsem senin sürdüğün arabaya binerim ama sen araba sürerken kesinlikle sokağa çıkmam :D:D pilotaj saykoluk son derece iyi birde üstüne göbek show :D ayağına koluna sağlık:)
tosfed kara listeye almış beni buğra öyle diyo bakalım gidicem nedir la sizin derdiniz dicem :D çözeriz inş :D
fotorafa imza atmayı unutmusum gidip atayım :D
Zevk alarak izlediğim en iyi yarışmacıydınız tebrikler:)
Amuna koruk bülent başkan :D Trabzon maçı sonrası alkollü taraftardan müthiş yorum. - YouTube
Eray başgannn :D
abi büyük keyif aldım, kaza içinde geçmiş olsun,
Allah daha büyüğünden korusun :)
Maşallah abi, sesler harika. :)
maşallah tenekeye :) gerçekten seyir zevkinin öldüğü kilit noktada çıktı ve herkesi coşturdu :) ilk seansın 5 turunuda çektim. talihsiz kaza anı ve kaputun kopup ara gaz ile devam edişi falan elimde mevcut :) Fakat video 400mb olduğundan uzun sürüyor upload
vayt güzel sabırsızlıkla bekliyorum :)
maşallah tam bir halk kahramanı :D
Piste gelemediğim için üzülüyordum, videoları izleyince daha da üzüldüm :D Maşallah Eray Abi, eline emeğine sağlık :)
kro yaa :D ulan seviyorum seni yemin ederim,adamsın bro :) :)
eyv kanka o senın krolugun :D