saka gibi cok keyifli olmus masallah :)
su aralar bende bi serceyle ise gidip geliyorum allahım allahım kanserlik bi alet sunada takalım sole ufak bi turboda biraz itelesin:D
Printable View
saka gibi cok keyifli olmus masallah :)
su aralar bende bi serceyle ise gidip geliyorum allahım allahım kanserlik bi alet sunada takalım sole ufak bi turboda biraz itelesin:D
masallah cok ıyı,4 kısı varken bıle hızlanma cok basarılı..
kemerler 2 nokta deme o zaman sadece belden alıyo.
valla sonradan 1300 yapılanlardan kastın ne bılmıyorum ama bızde 76 vardı mısıra gıdecek son partı uretılenlerden ama sonra ne olduysa o donem tekrar ıc pıyasaya verılmıs. mısıra ozgu bazı seyler varmıs daha buyuk radyator fılan ama burda servıste tamırde fılan degısmıs hep daha sonra. bızım motorun ustunde seat yazıyodu blokta 1258 cc fılandı yada 1288 tam hatırlamıyorum.
o yuzden sordum senınkı kac dıye.
senın her turlu ımkanın oldugu ıcın tabı al tak sok cıkar butun ıslemler 2 saat kebap... keyıflı gazlamalar :D
ama keske kelebeklerı ıptal etmeseydın benım arabada en cok sevdıgım sey 1.kelebek camlar 2. kemik vites topuzuyla direksiyon. ve tabi orjinal kırmızı döşemelerimiz..
yok 3 noktalı.belden ve gögüsten :)
benim silindir kapagı da seat.onun bi önemi yok.gömlekleri honlayıp 1300cc pistonu takarlar çoğu zaman.onun için söyledim
ahh o kelebekler ahhhh.iptal edeni bi bulsam 2 ay sorguya çekerim
'senin amacın ne' diye.
ben almadan önce yapılmış.camlarda komple serçe siyah renkli cam takmışlar.kelebeklerin renkli olanınıda kaç defa aradım bulamadım. koltukları da eski kasa doğan koltuğu takmışlar.bu koltuklara döşeme yapsam ne yapmasam ne. artık içiyle dışıyla uğraşmaktan bıktım.
arabayı komple boyattım 2 ay sonra parkta biri yanaşırken çizmiş.kim oldugu belli değil.yani anlican iyice soğudum o işlerden.bıktım adeta.bende kendimi motor şanzuman fren vs işlerine verdim
kemik direksiyonum takılı zaten görüldüğü üzere.kemik vites topuzumda var ancak bu şanzumanda onu kullandıgım zaman nerdeyse aynaya değecek :D
masallah güzel hızlanıyor + arkada halil oturuyor :D kürşat eline sağlık güzel video
maşallah çok keyifli olmuş :)
MAsAllah cok guzel babamda her rengi wardi kapida hastasiydi :):):) cpcuklugum 124 te gectii
Anaaa (= videoyu çeken adam benim, daha konuyu yeni gördüm.
Maşallah Road Runner'ımıza abi, bi gece de baş başa çıkıp çekelim videosunu :D
Maşallah panpa, tekerine taş değmesin :) 4 kişiyle bu hızlanma hiç normal deeeeel :D
maasallah kardesım :)
hem arabana hem kardeslıgınıze :icon_tup:
Gece memiş dayının orda muhabbeti geçmişti şimdi daha fenalarda maşallah panpa :D
İstanbul yolunda bosnaya gelirken Bmw 7.40 ve Astra 1.3 cdti ile denedik, arif beyden onay çıkarsa atarım yine videosunu (=
0-100 10 sn civarında sanırım bu videoda tek olsan bu saniye epey bi düşer :)
arabada 4 kişiyizzzzz buçuk 5 :D Maşallah çok iyi
bir sakıncası yoksa kaça mal oldu bu işlemler?
Helal olsun:)
Emeğine sağlık.:)