maşallah hepsinede belliydi zaten böyle olucağı
Maşşallah s2000 bine ön saflardan yerini kapmış aracın cigeri saglam bunu herkes kabul edecek astralı arkadaşta kabul etmiş zaten helal olsun kazasız belasız binmek nasip etsin ALLAH ayagınıza saglık
Kanka eksozu büyütmüş sanirim ies daha iyi olmuştur İllaki onu geçeceği apaçık ortada çünkü bizdeyken URFA abimde sahittir filtre headers eksoz lu s2k ya zaten 3-3,5 boy önünde gidiyorduk 260 lara kadar normal filtreli eksozlu s2k ya 5-6 boy çıkıyorduk ki bu astra assagi yukarı o zamanların cvk ayarında yürüyor biraz daha hizlisi ama basınç acarsa isler değişebilir diye dusunuyorum
C R M performance
16-17 yıllık araç bence oldukça başarılı vede önü açık hala. neden bu kadar basite alındı anlamadım, videoda çok da fark yok.iyi yürüyor araçlar.
Bu araç Hatay dan satılık olan GSİ mıydı?
SUS2k kıdemını konusturmus![]()
Orcun sohbete konu felan acinca "naapacaniz 2.0 atmosferikleri gidin daha guclu arabalara sarin dedim ama demekki durum boyleymis ama sus s2k nin hakkini yememek lazim ikisinede masallah![]()
Beyler herkese tesekkurler sagolun yorumlar icin
Fakat soyle bir durum var SUS2k halen daha kafamdaki gobi gotmiyor s2000 typerdan cok daha fazla emek istiyor iki tane Type'r im oldu onada cok parcalar taktim ama typerin filtresini cikartip kompresorle hava tutup temizlesen yariyor bir boy hizlaniyrdu resmenama s2000 e beyin bile bir sey katmiyor neredeyse bunu cok dediler bana ama dinlemedim heleki urfa
neler dedi
İslerimden dolayi ilgilenmeye vakit bulamiyorum bulabilsem Ozgunle ugrasip su methanol ve beyni halledicez ama vakit sikintim var
He bende istiyorum herseyi takiyim ediyim ama eminimki egzantrik falan birsey katmiycak ki arabanin daha 2015 e kadar garantisi var bozmak istemiyorum
He birde diger sik e92 m3 icin ugrasiyorum hedefimde o varken daha s2000 e para harcamak ne kadar mantiklidir birde isin o kismi var siz olsaniz ne yapardiniz ?![]()
type r ile gideceği kadar gitti abi bence.. şimdi s2000 gırtlak dolu olsa type r kadar zevk vermez sanmıyorum e92 için beklemek daha mantıklı gibimaşallahh...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)