pistin uzunluğu 400 m değil sanırım...
typeR iyi kalkamamış olabilir zaten mesafe uzadıkça geçeceği belli...
mertle kalkan gsi sendın demek...
205mtre pist..
o kadr abartı bi sonuç değil normal ( type r ların 3 den sonra açıldığını düşünürsek kısa pist )
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
stock type-r yanılmıyorsam beyinden dolayı boşta devir çevirmeden limitörü aşağı çektiğinden kalkışı vtec altı ve çok kötüydü.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
pist 200m izmir yarış pisti gsi'a hiç geçilmedim
o gün hiçbir arabaya geçilmedim
rüyalarını gerceklestirmenin en kolay yolu uyumaktır
astra cok saglam ki pek de dolu deil bildigim kadarıyla.ama bu c20xe makinesini yurutmesini bilen arkadaslar herzamanki gibi type-r ve sulalesine sıkıntı yaşatır.
Aynı günlerde Final kalkışımız HIZ s2000 vs Astraben
http://www.youtube.com/watch?v=_QoHl-wlwH8
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
gülüorum sadece
yanlış anlamayın bazı arkadaşların yazdıklarına gülüyorum![]()
bu konu uzar gibi gelıo nese
gsı öle ılk 3 vitesın arabası deıldır.. yukledınmı gayet ıyı gider öncekı konuda yazdığım gibi
kadir abinin s2k ıle olan videosu arada 3-4 boy var dıelım kı orda derecelı bile yoktu yanlış hatırlamıosam..olsa nolurdu kımbılır![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)