maşallah ne güzel sesin var senin öyle:D
Printable View
maşallah ne güzel sesin var senin öyle:D
[QUOTE=bLackModeL;5863563]olsunnn korkmuyorumm .. :D
BAK DAHA ÇOK MERAK ETTİM ARACINI ...İŞLERİN BİTSİN MKT I DA AL GEL DÜKKANIMA Bİ ÇAYIMI İÇİN:)
Maşallah kardeşim. Ayar işini hallet kırmadan :)
Sonuçta hala gülüyosa adam keyif almış sizde kırmamışsınız araçlarınıza maşallah .
sayın mkt :) öncelikle makinanın ayarını bi bitirsenizde artık yüzümüz bi gülse kurtulsak sundan hadi gezelim diyoruz rodaj bitsin diyo hadi sıkalım diyoruz tunerim kızar diyo.valla sıkıldık artık ne zaman bitecek bu ayar isi.bu arada hasanım iyi olacak iyi olacak insallah cok fena sıkıcaz :)
punto iyi tutunmuş:)
Maşallah, ben de yazacaktım launchta bu kadar uzun süre tutmayın yazacaktım yazmış Mustafa abi.. Nedenini yazayım boşa gitmesin :D Headers çatlatabilirsiniz :)
Şu arabanın kesicisini 3000e alın, ayarsız arabayla gazlıyor adam ya :D
Adanaya gelsinde arabanin sadece tune edilmwsi deil baska eksikleride var kendiside biliyor.vti enjektor ve benzin rayi vs birsuru degistirecegimiz parcasi var.bukadar uyaridan sonrada gazlamaz herhalde
cikmis arac hayirli olsun ;) eksikleri bitsin daha zevkli olur ;)
Maşallah punto ya ne güzel yürümüş :P
Ses cok bomba ya maşallah soch vtec'ine bilerek mi kesicide kaldin yoksa zamanla mi düzelecek vitesler :D
kesıcı zaten 6000 de anca ıste bakacam derken kestı ama keseken hala gıdıyodu .. gıdecekte :D
arabana sözüm yok maşallah ama sence puntonun sürücüsü arabayı olduğu yerden kaldırabilmiş mi :) yani bence böyle değerli emek harcanmış arabaların çok daha iyi videolara ihtiyaçı var duran bir puntonun yanında değilde hiç olmadı tek olsun ama hakkını versin bence tekrar maşallahhh ;)