magünamız maşallah pek efkarlı bu aralar duman sarmış dört bir yanını :hehe:
face linkini ekleyim; Sivrisinek Varsa Sorun Yok Greenpeace Cupra Burada | Facebook
Printable View
magünamız maşallah pek efkarlı bu aralar duman sarmış dört bir yanını :hehe:
face linkini ekleyim; Sivrisinek Varsa Sorun Yok Greenpeace Cupra Burada | Facebook
gerçekten çok iyi kazasız belasız gazlamalar ... maaşallah
duman yoğun mudur göreceli ama turbonun sesi efsane yoğun. mükemmel :)
koftecıler kralı:D
Maşallah ses çok güzel. Bana duman atıyo araban dienlere direk bunu izletcem:D ben adam gibi gaza oturduğumda bile bunun çeğreğini atamıyorum:D Ben anladımki halen dumanlı dizel olamamışım:D
maşallah kardeşim ama duman az açın biraz daha onu dicemde yoldaki durumu bilmeden konuşmıyım :D
ses normal olması gerektiği gibi biliyodum böyle olucağını :D alttan çevirdiğimizden boost birikiyo :D
video için açmışsınız ama olsun varsın dumanlı görüntü on numara ses çok güzel... zararı yoksa sıkıntıda yoktur..
allah sorunsuz kullanmak nasip etsin... maşallah...
Kocaman maşallah :D AS950 spec :)
Ses cok tatlı :) bnm scenıctede son susturucuyu alıp otto takmıstım bıdeyazılım ondan sonra baslamıstı bendede
eskı kamyonlardakı ses :)
cadde solaryumu gibi muaberek filipinliyi zenciye cevirir bu :D
maşallah can o ses ne yahu :D çağ atlamış alet :)
adam yaşıyor ya şöyle arabamız olmadı :D
Herkeze iyi dilekleri için teşekkür ederim tdi power ın sihirli parmakları ve bladerk in yardımlarıyla baya güzel oldu burdan tekrardan onlarada teşekkür etmiş olayım :)
greenpeace ciler arabayı taşlar yeminle :D
bölgeyi böceklerden arındırdığınız için sedar sıddık ve size de sonsuz teşekürler ahahahaha
surge değilde süpürge sesi olm bildiğin bu =))
güzel oldu maşallah bahattınden sora senide zehirledi bu tdi power nicli sinsi =))
Başlık o kadar iyiki çok hoşuma gitti :D Maşallah bu ara ses duman çok iyi :)
Mıcırda çalışan scania sesi gibi mübarek :) allah bol dumanlar atmayı nasip etsin
hay corabınızı
Hın tın tın tın tın :) Maşallah hala güzel kara trenimiz :)
maşallah kaliteli kömür yakıyor sanırım :D ama ses süper ya:icon_tup:
Maşallah eski ford kamyonlar gibi turbo bosaltıyor :)
haha aglıyo mubarek :D
Dun demirkopruden cuflaya cuflaya gectin bro :)
geçen ay mesadan çayyolu istikametine giderken görmüştüm doğru araçsa , plaka ve dumandan hatırladım :D , maşallah.
olm s. et duman ne ya ben nefret ediyorum, gecen Cahit pistte onumden giderken lanet ettim abi geccem gecemiyorum da kuraldisi diye :D trafikte boyle biri denk gelcek onumde goturtmem valla :D
uslu uslu dumansiz guclerde gezin olm :D insanlara ne kastiniz var
Allah nazardan saklasin Cancim, gule gule kullan : )
cok degısmıs sesı yaaaaa:D
masallah usta kazasız belasız garıp korkutucu bı sesı var :)