hadi bakalım kankacım hayırlısı olsun ...
EMG gerçekten çok gergin![]()
hadi bu akşam sıkalım artık
gözün aydın, güle güle kullan aren![]()
Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!
Aren gözün aydın hıkayeyı enbasından beri takip edınce kendi işim hallolmuş gibi sevindim vallakazasız belasız bol gazlamalar kanka.
BaYTaR MURO
Müdür hadi geçmiş olsun. Lastiğin düz bassın yan koltuktan hatun eksik kalmasın![]()
IN BOOST WE TRUST
Gökhan çok sağol kanka sonunda arabayı sanayiden çıkardımufak tefek işlerimi hallettikten sonra artık sadece çay içmeye gidicem
![]()
[QUOTE=levent;5874124]gözün aydın Aren, sıkıntısızca gazlarsın inşallah
maşallah bu arada
Levent gerçekten çok teşekkür ederim gazlamak bir kenara sıkıntısız binsem yeter çok özlemişim arabamı![]()
inşallah kazasız belasız amin![]()
Abi çekmez miyim çektim her açıdan çektim kapak çok şükür iyi oldu araba çok tok çalışıyo şu anda bide yay şapkadan sonra sanki arabaya tork geldi![]()
Aydınım sağol kardeşim benim![]()
değdi değdi kalp kırdıysak bu zamana kadar affola gergin bi dönem geçti evle aram iyi araba evde mis oh![]()
Abicim çok sağol seninde hakkın var arabada eşsiz sohbetlerimiz yeter video bir süre yok abi bir süre A noktasından B noktasına götürücek araba beni![]()
Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için![]()
sağol kankam benim bir süre gazlamak yok A ve B noktası arasında gider gelir araç
![]()
Mertcan çok teşekkür ederim allah hepinizden razı olsun![]()
Sağol Emrem saldık zincirini, çocuk esaretini bitirdi bundan sonra adam olucam efendi olucam sorun çıkarmicam diye söz verdi![]()
Canberk panpam EMG gerçekten çok hızlı ve gergin ama sana küsüm evo ile yanlayamadık halaben sana yanladım borcunu öde
![]()
Çok teşekkür ederim kanka sonunda bitti hala inanmakta zorlanıyorum bi askerliğin bittiğine inananamamıştım birde arabanın![]()
çok teşekkür ederim iyi dileklerin için kanka çok sağol![]()
Abi avrat ağazlı işte sen biliyosun ne diyimVolkan abim ne zaman çıkıyoruz
Selçuk çok sağol kanka inşallah amin sorun kimse yaşamasın bu sanayi adamı pskolojik çökertiyo![]()
lastiğim düz bassında yanımda hatun olmasın hanım keser beni vallasağolasın Alper abim
Gökhan çok teşekkür ederim allah razı olsun![]()
Çok sağolallah hepinizden razı olsun bir maşallahı esirgemeyin arkadaşlar çok çektik *****
![]()
durdugu yerde tutunuyorum kanka![]()
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)