O gene kabullenmez
Bu Cemin koyduğu yeri print screen yapıp yolla bakalım adama
Anca öyle kabullenir belki bir ihtimal :D
Printable View
rocconun sahibi arkadaki tsi yazısını değiştirip 160 hp yapmış heralde aracı
olan olmus 2.0r cok guzel yurumus sesınden bellı marfetlı kullanan arabasını ıyı bılıyo tebrıkler..
arkadaslar konu edıt
aracın sahıbıyle konustuk arac chıplı 122 lıkmıs mercan dıye bı yerde yazılım atılmıs araca anlamadım ben bu ısten bısı chıplı halı 160 olabılırmı :)
Olmaz sadece dandirik merdiven altı yazılım ile 160 hp hayal görmesin. Hatta ben normalden kötü bile gittiğini düşünüyorum ya..
stock 122 ler chıplı 106 ıle yuruyemez gıbıme gelıo bu yuruyodu buyk ıhtımal dogrudur chıplı 122 ama 160 hp ye cıkarılabılırmı bı yazılımla orasını bılemem
merdan dıe bı vw servısınde yaptırmıs yazılımı 400 euro vermıs
servıslerde yazılım yapılıomu yaw ?
tek kırmızı araç .. arkadaş bilgileri çıkarmış ama bende bi resim atayım dedim
http://g1205.hizliresim.com/x/p/6crh0.jpg
afas 206 gti ilede videon varmis neden koymadin o geciyomus seni filtre egzoz nekadar geciyo bi goreydik burda bi 206 var bende onla denerdim bari
eh be olm ne kıllantı adamsın :)
var bitane video oda adam 1. vites biz 2. vites adam roll bilmio korna bilmio
denemeden sayıosan böle denemeyi koyim :D
neye göre kıstas alacaksan artık sendemi orda 1. viteste adamı bastırıp sen 2 de basacan :D
ama kıstas alacaksan o şekilde basınca 1 boy öne çıktı bastığımız gibi sonra bi süre öle gitti sonrada kapattım arayı çok görmek istiosan akşam eve geçince yüklim onuda :D
ordaki kimse roll bilmiyo zaten okan sen artik o.... su olmusun isin her soruya bi cvp var millet asti uzaya cikiyo sen hala laf yetistir :)
hey allahım tartıştığım adama bak daha 2 sene önce vites atmayı bilmezdin altındaki babanın arabasını bile ben koştururdum 1.6 306 aa benim arabam bukadar gidiomu die sevinirdin şimdi gelmiş benle tartışıosun büyük yol katetmişsinde sana sümüğümü atmam ben takıl şimdi uslu uslu citiayınla ;) saçma sapan yazıp durma işiniz gücünüz boklamak amk
araçlara maşallah güzel denemeler olmuş.
Mercan Edirne' deki VW yetkili servisi, orada atsalar atsalar ABT chip atarlar araca, ABT ile 122 ler 160' a ulaşmıyor diye biliyorum. Ayrıca 160 olsa bile stock 160' lık kadar yürüyemiyor, supercharger olmadığı için. Soğutma sistemi de 160' lıklar kadar iyi değil.
okan bu nicklede banlanıcak sanırım