maşallah ya izledim bende inandım yükleniyorum :D bu arada burdanda teşekkür ediyim telefondaki yardım ve tavsiyeler için inşallah istanbula geldiginde görüşürüz saygılar
Printable View
maşallah ya izledim bende inandım yükleniyorum :D bu arada burdanda teşekkür ediyim telefondaki yardım ve tavsiyeler için inşallah istanbula geldiginde görüşürüz saygılar
Kim gecerse gecsin,kim ne yorum yaparsa yapsin,birbirinize girmeyin lutfen...
Ugrasin,kavga etmeden dovusun ;)
Safa hirs yapmadan,sende ikinuzi kollayarak gazlayin...
Keyifli denemeler,en az 7-8 kere deneyin. Dikkat edin,aman...
Abi biz 2 defa 2. vites 2 defa 3. vites sıkar bırakırız. Olduğu da olacağı da belli olur zaten. Bakalım kim ne kadar hızlanmış. İddia ediyorum Safanın arabası şu an İstanbuldakinden en az 5 boy civarı hızlı. Bence Türkiyenin şu an en hızlısı. Ama bende şu an aracımın gerçekten iyi yürüdüğü gördüm. Bakalım ne kadar tutunabileceğiz...
Hakan abi denemelerimizi yaptık güzel güzelde ayrıldık. İlk 4 deneme çok tutarsız oldu çünkü yanımızda bir arkadaş daha vardı. İlk 2 denemede Safanın arabasına oturdu Safa geçildi. 3 ve 4. denemede benim yanıma oturdu ben geçildim. 5. denemede arkadaşı indirdik 1 boy ben geçtim 235 gibi bıraktık. 6. denemede Safa 2 boy civarı geçti. 7. denemede Safa 2.5 boy civarı geçti. Tabi tüm denemeler artarda yapıldı hiç ara vermeden ve artık iyiden iyiye benim aracım şişmişti. 5. denemede yağ sıcaklığım 98-99 civarındayken 6 ve 7. denemede artık 108-109 dereceye gelmişti. Sanırım 5,6 ve 7. denemenin videolarını arkadaş dışarıdan çekmiştir. Yakın zamanda ekler. Araçlarımıza maşallah. Ben yapacaklarımı tamamladım sonuç benim açımdan oldukça başarılıdır. Aracım 100 kilo ağır neticede. :icon_tup:
Bilmeyenler için specler;
*HB ibiza cupra = revo stage 2,itg filtre kiti,milltek turboback egsoz,aem methanol kit,ngk iridium buji,forge dump valve,forge intercooler ( Araç 1200 kilo)
*YZ polo gti = evotech stage 2 , bmc carbon filtre, custom garage downpipe,ngk iridium buji ( Araç 1300 kilo)
Tebrikler,guzel denemeler ;)
Ozellikle cooler olmadan ve agirlik dezavantajina ragmen iyi sonuc....
Yag sicakligi 104C den sonra ve ust uste zorlamada,sogutma yetersiz kaliyor.
İkinizede keyifli surusler...
maşallah cem değişikliklerin baya faydası olmuş...
fark bariz ortada.. ah hacim ahh bu kadar ısınmasa daha iyi olacak :)
her iki aracada maşallah maksat muhabbet olunca denemelerin keyfi çok iyi oluyor...
Maşallah güzel gidiyo :)
100 üstü yağ sıcaklığı normal bir durummudur acaba ? maşallah araç çok iyi hızlanıyor bu arada...
Arkadaşlar güzel yorumlarınız için sağolun. :icon_tup:
video var midir?
Video çektiler ama yüklerler sanırım müsait bir zamanlarında. Amaç çünkü ciddi anlamda yarışmak değil. Polonun sağlıklı yürümesini sağlamaktı. O da oldu. Bundan daha sağlıklısı ancak cooler takılarak olabilir. Safa bu zamana kadar yaptığımız en zevkli denemeydi. :icon_tup:
güzel gidiyor, kazasız belasız..
gti ya cooler takan birisi hic faydasini goremedigini soyleyerek geri cikartti?acaba cidden faydasi olmuyo?hizlanma anlaminda