Masallah efe AHM ile iyi is cikartmis:icon_tup:siniz
Printable View
Masallah efe AHM ile iyi is cikartmis:icon_tup:siniz
maşallah efe saxo ya :)
maşallah araçlara saxso fena yürümüş......
maşallah maşallah efe speclere deri koltuklarıda yaz :D :)
Çok başarılı bir gidişat var
Ayrıca arabanın seside inanılmaz güzel
Güzel insan güzel videolar
Maşallah kardeşim :)
Pejocu efe çıldırdı:D
https://www.google.com.tr/#hl=tr&biw...5d0faa0245e1a9
vts çok temiz yürüyo maşallah
Massallah beyler
Video çeken arkadaş, videoyu işine geldiği gibi çekmişsin.Bulunduğunuz aracın sol camından çekseydiniz daha rahat anlaşılırdı mesafenin ne kadar olduğu. Bu arada Ali diğer videoları neden atmıyosun? O videoda diyosunya 4-5 boy, o an sahilde geziyodum ben normal gidiyodum;) Madem atıyosunuz video, giderkenki videoları neden atmıyosunuz?
Okay videolari ben cektim efeye gonderdim arac ici salikli denemeler orada kesip bicseydim videonun basinda sonunda gozukmezdim crkildigi gibi konuldu elimde arac ici ikitane daha video var surekli birakmisin hep bos videolar sikimti degil aksam eve gecince ayni sekilde onlarida konunun devamina eklerim milletin 10 15 dakkasini calmaktsn baska bi ise yaramayacak vidolar okada neyse ben gene eklerim sikinti yok benim icin;)
Her videoda basar basmaz çıktığım bariz belli okay abi he varsa sende kafa kafa ya gittiğimiz video koyda izleyelim.ama sen hala video yu çeken arkadaş şurdan çekşeymiş burdan çekşeymiş diyosun araç içi video larını izle istersen veya sizde video çektiniz sendeki videoları güzelce izle bu arada 4-5 boy dediği video da sahilde geziyodum ben normal gidiyodum demişsin rolling yapıyoruz 4 te kopup gidiyorum ve sen bırakıyosun bırakma o zaman tutun ;) Sahilde gezmiyoruz Rolling yapıyoruz :D
maşallah araçlara.