rocco ya tebrikler ancak 3.20 alması gerekiyordu pilotaj ile ilgili heralde
Printable View
rocco ya tebrikler ancak 3.20 alması gerekiyordu pilotaj ile ilgili heralde
rocconun 6 ileri olması iyi bir etken bencede... keşke pololarda 6 ileri manuel olsaydı...
maşallah her iki aracada...
rocco dsg olsaydı bu fark daha büyük olurdu. DSG den hızlı vites atan insan evladı çok yoktur dünyada heralde.
Fark normal roccoda cat back ve İTG var çünkü. Stock 320d ile stock roccolar kafa kafay gidiyor aşağı yukarı.
başka bi konudada yazdım burdada not düşelim videoyu izleyemiyorum ama 160 lık rocco bu modlarla zorlanmadan geçer, cat back+dp yapınca bu araçların kaderi değişiyor. heleki turbo back egzoz ile muazzam fark oluşuyor stock araca göre
bende stock 184 lukle denediğimda 70- 200 gelince 4 boy felan fark oluyordu cb+dp ile
rocco cok iyi gitmiş :)
Stock Polo Gti ile Stock 3.20d (184 bg) ne olur ?
bide yazılımlı 3.20d ile ne olur.diğer kalan herşey orjinal.
Güzel deneme olmuş yola diyilecek söz yok maşallah araçlara:)
IKISIDE ful stock olsa 320d derdım, ama demekkı arac cok ıyı bırde modlarda cok etkılemıs boyle olmus.
normalde top speedte cok fark var 2 arac arasında 200 gıbı aca aca gıtmesı lazım 1.4 tsı makıneyı:D
İstediği kadar gecilsin BMW cok guzel yahu..Ki bencede BMW de sorun olabilir baktırırdım ben olsam.O arabada deli gibi tork var.
Bende denemiştim egzoslu dsg roccoyla bu kadar olmasada ayırıyodu. Bende saşırmıştım en kotu kafa kafaya gideriz diyodum.
Bende jantlar 19 ve ekran arka perde vs. + agırlıklarda var. 320d ye sorunlu denmiş ama benim arabada denedigimde 4k km filandı.
sorun falan yok 320d yi amma büyütüyosunuz sanki 335 geçti
ne kadar natural bir deneme olmuş,konuşmalar,kornalar,vites söylemeler:),çok beğendim rocco ya maşaallah 1.4 motordan bu gidiş çok şaşırtıcı.
zaten scirocco bi arabayı geçsin yok o arabada sorun var yok şöle yok böle olması gereken sonuç olmuş sanki M3 ü geçti yaa
Dsg ile fark yarım boyla 1 boy arası farklı olurdu manuelin sadece son sürat avantajı var .