sen ne olduunu ii biliosun efe :D
Printable View
sen ne olduunu ii biliosun efe :D
Ne oldu abi :) boy boy mu açtı gözünü seveyim dönüşteki son video o 5500 de bastığımız videodan bahsediyosun 4 e atamadığım için zaten bi kere bıraktım ama birde sultançiftliği sapağının orda bastığımızı hatırlatıyım ben sana hani kendimi sağa attığım zaman o video da yok mesela :icon_tup::hahaha:
çekin koyun işte kardeşim.. hani o akşam videolar çekilecekti. herkeste kamera vardı, topu tası tarağı 2 video mu var onu anlamadım ben...
ben önüne çıktım boy boy geçtim diye bişey yazmadım hatta yazdıklarımı tek tek bi daha okudum koray abi durmadan dönüş videosu diyor ve dönüşte bastığımız video zaten 15 saniyelik olan yanlışım varsa düzeltin ilhanda video çekiyodu onlarda koyulsun şüphe kalmasın ben burda zm yi geçtim diye bişey konuşmadım dönüşteki ilk bastığımızda devirlerimiz tutmadı zaten ceco abi bunu sende gördün ben sana 5 bine gel demiyormuydum ? :D
tamaam kardesım bende gelıyordum devrıne basıyorduk ne guzel :) forumda yazısmaya atısmaya gerek yok kardesım hemen hemen her aksam beraberız oturur konusuruz tekrar tekrar deneriz :)
iyi dileklerde bulunan arkadaslarada cok cok teşekurediyorum saolsun.
haydi hayırlı kandiller kandiliniz mübarek olsun.
Ya neyi uzatiyosunuz videolari ceken benim ne varsa attik izliyoruz yarim boyun pesinemi dustunuz :)
imalı konuşuyorum çünkü zm nin debriyajın kaçırdığı aşikar. bunu anlamak için usta/çırak olmaya bile gerek yok. sesindan anlaşılıyor zaten. ilhan düzgün çekememiş ki ibonun arabasının sekmesinden dolayı. neyse bi dahaki sefere araç içi, dışı, g.tü, başı kameralanıp öyle çıkılır :icon_tup:
Bnm koydugum videonun 2.si zaten donus yolu iste biz gorduk kafa burun gidiyorlar ne oluyor yani zm hokus pokusla 2 boy onemi cikiyor bizim gormedigimiz bir yerde? Videolar gayet net olanlarda bunlar cecoyuda aradim efeyide videolar net ise koy dediler hatta ceco millet sacma sapan yorumlar yapmazda tartismayiz ins dedi harbiden dogru demis yani bi birakin enteresan yorumlarida izleyin gecin be kardesim
efe klavye delikanlılığı yapayım dedim sana :D canım çekti de :P :D yok be olm atar değil bu. atarım olursa böle yapmam ben :D
karşılıklı konuşuo olsak yüzyüze öle algılanmaz ama okuduğun zaman istediğin gibi yorumlayabiliyorsun ;)
selçuk; 1. ben burada millet değilim, 2. efeyi kardeşim gibi severim ve onun arabasının yürümesini isteyenlerden birisi de benimdir. bunu efe ye sorarak öğrenebilirsin. dün akşam zm nin debriyajının kaçırdığına şahitmisin onu söyle bana. reg te aynı sorun olunca gidemiyordun di mi... boy hesaplaması yapılacaksa böyle yapılmalı bence ;)
Konumuz reg degil cecoda efede senin onlari sevdigin kadar benimde sevdigim insanlardir debriyaj kacirmasi farkli veya sadece onun icin yorum yapmak farkli birde boyle donus yolu donus yolu diyip insanlarin kafasinda bi soru isareti birakmak farkli bnm debriyajimin kacirdigi atasehirden duyuluyordu:) ben hic bir sey demeden konuya hmn hmn her yorum yapan kacirmasindan zaten bahs etmisti. Yine burda herkez az cok isten anlar bi usta cirak kadar olmasada anlar ve soyler senin sanki hani biseyler saklaniyomus aslinda gorunen o degilmis gibi bir tavirda yazin var gibime geldi? Gerci efeye yazmissin yuzyuze konusulanla burda yazilan farkli anlasiliyo buda olabilir haklisin neyse iki aracada tekrardan massallah
benim de bahsetmeye, anlatmaya çalıştığım "kaçıran bir debriyajla fark bu oluyor". neyse bu gazla sanırım c.tesi gecesi bol cümbüşlü gececek sanırım...
Maşallah ikiside gergin zm hayırlı olsun bu arada.