Pist çok kirli o çamur felan ne yav...
Printable View
Pist çok kirli o çamur felan ne yav...
Teşekkürler:) Araç BKD 140 jetta karıştı heralde :)
Pist baya tozlu ve çamurluydu nedenini biz bilmiyoruz çıktık keyfimizi yaptık geldik :)
Teşekkürler abi :)
Sağolasın kardeşim:) daha iyi yapacağıma inanıyorum.
Teşekkürler abi keyfine çıktık öle işte:)
Jetta aslan gibi koştu :) Teşekkür ederim.
Aynen öyle:)
Yok ya o kullansa benden daha iyi yapar:)
Aynen öyle bizde biraz şaşırdık ama olsun yapcak bişey yok.
Kardesim eline saglik :) masallah :)
maşallah :)
masallah kardesime gayet basarili:icon_tup:
adam yanlış yerde yetişmedi :D
Yakuza spec kaskla filan haha çok i :D
Kaskı keyfimizden takmadık zorunlu napalım :D
Tebrik ediyorum Batucum maşallahın var genç pilotlarımızdan .. :D
Maşallah :)
Evet maalsef, pist berbattı
ama pistin bu şekilde olmasının sebebi de aslında videoda olduğu gibi o şikanları düz geçme eğilimi...
yani start düzlüğündeki şikanı ve arka düzlükten sonraki şikanı hep düz geçme eğilimi var ki %70-80 düz geçiliyor. Diğer bazı yerler gibi oralara da dubalar koyulsa ve bu tip geçişlerde ceza süresi yazılsa hem insanlar daha temkinli geçer oraları hem de pist bu kadar kirlenip tehlike arz etmez diye düşünüyorum ben.
bu tarz direkt geçişler cezaya tabi olmazsa o pist hep öyle çamur olacaktır maalesef...
bu arada tebrikler jettaya güzel süre gerçekten...
@KA®ANLIK Fikirlerinize bende katılıyorum herkes düz geçince bende düz geçtim şikanları dediğiniz gibi cezalar falan olsa daha iyi olabilir.Ama pist o gün zaten temizlenmemişti.
Teşekkür ederim sizin arabanızın seside her geçişte beni mest etti maşallah :)
Bidahaki pist gününde hedefim 59 stock jetta bakalım olucak mı :)
batuhancım maşallah kardeşim. pist nasıl zevkli mi roll'e göre:)
Maaşallah. Güzel pilotaj :)
Pist kirliliği çok kötü olmuş. Arkaplanda sürekli toprak yoldaymış gibi ses geliyor.
Karanlık'ın da dediği gibi.Start finishe girmeden hemen önceki viraj silsilesini hep düz geçiyorlar o benimde dikkatimi çekti. sanırım orda curb'ler aşınmış veya çok dar ve hemen arkası toprak.oda piste toprak taşıyor.
Bu arada araba otomatik mi?