Filtrenin sırrı bende![]()
Maşallah Hüsnü ...
Abi yazın İzmir-Seferhisar otobanında type R la denerken elektronik kadranda 245 i gördüm düzlükte öyle deme. Gerçi benim arabada bir ibnelik vardı stockken ama halen çözemedimKayseride 250 üzerine çıkabileceğim yol yok malesef. Geçen 250 ye değdim gazı bırakmak zorunda kaldım. Önümüzdeki ay Mersine gitmeyi düşünüyorum polo gti hız rekoru kırmak istemiyorum
![]()
Vw Cc & Mk 5 Gti
tövbe tövbe şu 1.4 lere şaşıyorum vallahi.maşallah allah esirgesin çok çok iyi...
Yasin Gürlek
YG Cupra
valla yaz geliyor fıskiyeye herkes geçsin artık std oldu fıskiye
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
çayım sogudu
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
stock 6.9 zaten araç bir yazılım ve filtreyle bu değerler düz yolda imkansız gibi birşey özellikle videodaki saniye ile değilde saatteki kronometreyle bakıyorum yine 5 5.2 sanıye maximum cıkıyo
Polo GTI 0-160 Evotech stg1+Bmc CDA.mp4 - YouTube bu video seninse bunu diyorum ben
Arkadaşım öncelikle neden bu kadar taktığını anlamadım,ben diyorum ki otoban düzlüğü,sen hala diyosun ki imkansız kronometreyle bakıyorum 5sn ve herseyden önce kendimi niye kandırayım yokus aşşağı olsa yazarım oraya ,videoya inanacaksan ki az çok gösteriyorsa da 6.6.2 civarı gösteriyor ,videonun 6.sn de aracın km si dijitalde 96 yı gösteriyor. bide imkansız diyosun imkansızı tartıştıgın olay da salise onuda nası ölçtüysen bilemiyorum kol saatin kronometresiyle mi ölçtün ?. Sana Yılda arkadaşın pbox ölçümünü veriyorum sadece yazılım ve carbon filtreli 6 sn çıkıyor.downpipe takınca da denedi max 5.8 lere düşürdü. sen 5 sn nası ölçtün sağlıklı larak benim videom da .ben o videonun başını özellikle kestim ivmelenmeden itibaren 6 sn civarı gösteriyor ,sağlıklı değil ama azda olsa belli ,belki fazladır da aşşağı sn olamaz zaten herkes pboxla ölçüyor . İnanıp inanmamak sana kalmış
![]()
Bunu ben olcmustum
5,9 da cikardim o gece %-1,7 egimde...
suan 14,8 sec ceviyor,yeni bir yazilim deniyor Yilda bey,bu aksam tekrar test edicem,bakalim...
Su 1.4 motor yuzunden milletin istahi kabardi,helal Tsi a, 1.6 tsi cikibca iyice kizisicak ortalik... Sanirim 270-280 hp ler cadde de mumkun olucak...
Murat Abi sağlıklı olursa upgrade edebiliriz değil mi ?Valla şu motor çıktı çıkalı herkesin rüyalarına girer oldu ne yapılsa şeytan dürtüyo yetmiyor başka alternatifler aranıyor
Yakında 300hp yaptım diyen olursa şaşırmıycam
![]()
1.6 tsi lar modlu 300 hp yuruyor ancak pro halde...
Caddede 270 ler olur heralde.
1.4 de mekanik olarak ugrasan cok,250 hp cikiyor ancak tork ve senkronizasyon en buyuk problem.
Bence max 220-230 lar bu isin hakki...
Yazilim ve kat iptali ile 330 hp ye yakin gucler cikiyor 265 lik motordan, daha ne olsun?
Ben cok begeniyorum ve o sinifta cok basarili.
Ozellikle tts deki komboyu begeniyorum.
Kullanisli bir 4 ceker-hafif ve dsg...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)