Abıcım yanlıs anlamada
Amacım hıc bır seyı kotulemek degıl
Vıdeosuna yorum yaptıgın arac duydugum kadarı ıle fazla devırden dolayı kırılmıs
ama yenı setup ıle canavar gıbı gelıyor o yuzden sordum :)
Printable View
Abıcım yanlıs anlamada
Amacım hıc bır seyı kotulemek degıl
Vıdeosuna yorum yaptıgın arac duydugum kadarı ıle fazla devırden dolayı kırılmıs
ama yenı setup ıle canavar gıbı gelıyor o yuzden sordum :)
Buda 6000 dönenlere örnek olsun :)
tdi 260hp from inside - YouTube
Ben şahsıma konusuyorum fazla benzinden eriyen yok olan piston arkadan kol cıkaran cok benzinli gördüm şu var ki kol cıkaran dizel e raslamadım neden nasıl oldu bahatdin acıklasın onu ben bilemem ne yaptıki dizel düşmanı bahatdin:D pıstonları vs başka seyleri kırdı vay hayın bahatdin vayy dizellerin adını cıkardın gizlice yapsana aracını:Dmertcan senlik bir sey yok yanlış anlasılacak ta bir sey yok herkes eglenmek için burda;)
Bahattinin arababası yüksek egt görüp pistonları eritti yanlış gelen yazılım yüzünden yurtdışından Başka bir sebebi yok kırılmasının Ama bomba gibi bir setupla geliyor benzinlileri ürkütür cinsten :)
bu araç limitlerde devir çevirmiyor o konuda bilmeyenler anlamayanlar dizelle uğraşmayanlar yorum yazmasın. tek sorunu motoru zamanında hatalı toplanmış! aynı setup ile yıllarca gazladım çok daha fazla zorladım kırsam ben kırardım. neyse şimdi adam gibi baştan toplanıyor bittiğinde sağlıklı bir şekilde gazlayacaktır bahattin kardeşim inşallah :)
2 gün önce hangi turboyu takayım diye soranlar uzman kesilmiş onlarada sevgiler.
Öncelikle şunu söyleyeyim araç devir çevirmekten değil yüksek egt yüzünden kırıldı.Normalde 4200 dönerken en son 5300 dönüyordu.Serdar abininde söylediği gibi önceden motor yüksek basınçlara dayanacak bir şekilde toplanmadı.Sıkıştırma olsun piston gömlek arası boşlukları olsun biraz sıkıydı.Dizel yükleme konusuna da gelirsek profesyonel olarak toplanan dizeller birçok yönden benzinli araçlara göre daha avantajlı.Benim hatam bi egt göstergesi takmamak oldu.Neyse yeni setup daha güzel olacak inşallah.
nan oğlum bak git :)
yakında bu videoya bakarsın eskiden bu kadar gitmesi yetiyodu dersin :)
önemli olan dolu devir çevirmesi.misal 4000dd den sonra ,güç tork eğrisi düşüyorsa zaten boşa çeviriyorsun daha yavaş hızlanırsın.dolu çeviriyorsan sıkıntı yok. stock pd ler nasıl gidiyor bilmediğim için yorum yapmam yanlış olur bana yavaş geldi çünkü.maşallah.
aracın yururu eskisine gore daha iyi olucaksa sımdıden merak etmeye basladım umarım istediğiniz Gücü elde edersiniz ;) Birde bi sorum olucak aracta pd motor mu yoksa AFN 110 Hp Motor mu var? kazasız belasız ..
Kardesim bence sen yazdigimi yanlis anlamissin istersen bir daha oku. Ben yuklemissin sacmalamissin, araba gitmiyo soyle boyle diye kimseyi kotulemedim, kotulemem. Sadece dizel araclarin modifiye edilince omrunun kisaldigini belirttim. Benzinli araclarinda kisalir ama dizel tabiki daha cok yara alir.