video yıkım olmuş harbiden
maşallah...
öyle atara, böyle video.. güzel olmuş..![]()
ahaahaha Saolasın videoda yıkım olmuş sonu beni bitirdigelin oldum ben evleniorm
saolasın kanka İbo çok iyi çocuk çok seviyorum atar gider aramızda işin tuzu biberi ben en başından aylar önce dedim cvk geçer pilotaja ve bi kaç işe bakar diye çok atar yedik ama sonuç ***** gelin oldumm benn evleniyorumÇok hırslı ama dostluk kazansın her zamanki gibi Allah kaza bela vermesin
İbo arabaya hirs yapsada hirsini arabadan aliyo neyseki kimseyi kirmiyo yada sorun cikartmiyo atarli o kadarseviyoruz ibo kankam seni
O huyunu cok seviyorum![]()
Allah'tan Tayyar'ı yok![]()
alicim video cok süper olmuş komedi yaahala gülüyorum hele o sondaki kadın yokmu bana bakın bana bakın ben koca buldum
))))
Ali video yaparsa her turlu izleniyo .. Yakinda sinema filmi cekse izlerim eline saglik kardesim .. İki aracada masallah ..
masallah ıkı aracta yurumesı gerektıgı gıbı yuruyor bence sonucta egzantırık farkı var.kazasız belasız ve cezasız surusler herkeze..
PPR Motorsport
Mapped by EcuTuned
Masallah araclara. sonuc tam tahmin ettigim gibi olmus. İbo seni severim bilirsin ama ben renocuyum
Geyik bir yana rc yi kim kullandi? batu mu?
yakalasın moruk nazımız geçtiği için yapıyoz zaten iboya hırsımız flan yok o da biliyo
makarasına yapılmış olduğunu herkez biliyo bugün sende olsa sanada video yaparım nazım geçiyo çünki techpercussionaliyi kabulllendi bu şekilde yapacak bişy yok
ibonun araba maşşallh çok güzel gidiyo ama CVK daha iyi gidiyo zamnında söyledim inanmadılar kendiside gördü zaten
DİP NOT
burada herkez arkadaş video samimiyete dayanarak yapılmış bişeydir öyle hırs vs vs bişy yoktur kesinlikle iboyu severim temizkalpli saf bir arkdaşımızdır oda takılmaz böyle şeylere 1 hafta sonra hergün izlemeye başlar gülmek için![]()
İBO sen gönlümüzün kingisin saygılar percussionali Beni izlemeye devam edin![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)