selcuk ben bısey demıyorum yola cıktıgımı sen bılıyon baskı kırınca gelemedık ama isteseydim kim daha hızlı araba itiyor diye yarışırıdık :D :D
Printable View
selcuk masallah kanka harbi mermi olmuş :) cuma günü gene çeki demirine takıldı gözüm çok aç gözlüyüm herhalde :D
Masallah 2 aracada 2 nızede KUZU olarak tebrık ederım adımda kuzu kaldı hee herkes kuzu kuzu :) :)
Yalnız ısmaıl abının araba fena olmus arkamdan bır geldı cekılmeye vaktım kalmadı :)
Rege kocaman maşallah..inanılmaz bi kondisyona sahip şuanda..bizede tebrik etmek yakışır..nede olsa sukinin sihirli parmakları var o kaputun altında..eline sağlık suat abi senınde..Selçuk senınde bileğine sağlık..allah kaza bela vermesın..
reg çok gergin maşallah.. :D
reg çok iyi gitmiş maşallah jb ye de maşallah kazasız belasız..
selçuk araban harbi çok iyi çokk. orcun tebrik ederim senide.
Maşallah REG 106 ya..
maşallah reg'e selçuk kazasız belasız suat abininde ellerine sağlık ..
araçlara maşşallah, REG biraz hızlı sanki :D
Maşallah REG'e, Selçuk seninde bileğine sağlık kardeşim nefes aldırmamışsın valla :)
Maşallah selçuk... ALLAH kaza bela vermesin kardeşim...
MaşAllah Alllah kaza bela vermesin Selçuk.. 10 Haziran Akhisarda Güzel dereceler yaparsın İnşAllah..
Hizliya saygi aga;) kardesum adamin dibusun da :) ( video super ali aline sagilk kardes;)
maşallah selçuk. Merak edenler oluyordu değişik giden 106 nası olur diye böyle oluyormuş demekki :D
Reg ' e kocaman maşallah selçuk abi sende verdin arabanın hakkını Allah nazarlardan saklasın.Reg ' e kırmızı çok yakışıyor.
orçun takma bizi roll işlerine cumartesi denize gidicez biz yüzmeye :D
selçuk REG'e maşallah çok iyi gidiyor ALLAH tekerini düz bastırsın!
maşallah reg uçurtma gibi selçuk.orçun boş durmaz ama jb de hızlanır yakında.
Eyv musti:)
Eyv abim
Kanka ins tek temennimiz o
Eyv aga:):) baskan hizliyiz be
Aynen kanka en degisi bu galiba:)
Sagol kardesim bnm ankete yazdim senide:)
Bekliyorum en hizliyi ahmet abi:)
selçuk konu nerde açmamışsın artık jb yi degişterelim orcooo gti diyelim yada bı kulup taksın alii :)
Reg hakikaten gerginmiş helal olsun :)