User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
25 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Corvette'e çarpan Şahin - Adana -

HardCore - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Corvette'e çarpan Şahin - Adana -

BORKED
    http://www.youtube.com/watch?v=_5uLU...eature=related

Daha önce paylaşılmamıştır sanırım?
    Olay komik mi yoksa trajikomik mi artık siz yorumlayın
    --------------------------------------------------
    Edit: Başka çekimlerde varmış,
    Bu videoda ki diyaloglara bittim
    BORKED
    http://www.youtube.com/watch?v=nHl-oKMTkVU

Oluşan hasar
    BORKED
    http://www.youtube.com/watch?v=2wxXy...eature=related

dedebeto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence burda asıl suc corvetın sahibinde..sonuçta şahinciler apachi belli yani çıkartsana arabanı dışarı..
    nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح

GokhanE. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Daha once verilmisti ama komik video
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen cok fonksiyonlu incpection a girmissin 3 5 kere uyandirmak zorunda kalicaz seni belli

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dedebeto Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence burda asıl suc corvetın sahibinde..sonuçta şahinciler apachi belli yani çıkartsana arabanı dışarı..
    corvette de şahin de sıfır çiziyor...neye göre apaçi olunuyor onu bi açıklar mısın?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen ne çekiyon gardaşım.
    enough ?

dedebeto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı the "K" Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    corvette de şahin de sıfır çiziyor...neye göre apaçi olunuyor onu bi açıklar mısın?
    corvet tamam show yapıyor sonucta guc var donebılır..sahın zaten donseydı orda gıdıp corvete vurmazdı dıkkat edersen arka taraf donmedıgı ıcın kafadan vuruyor donerken vurmuyor yanı...

benım kımseyı kucuk gordugum yok ama 80 hp arbayla ne kılıtlı var ne bırsey var neyın sıfırını cızmeye calısıyorsunuz...haa bu arada corvette yarı belıne kadar dısarı sarkmıs bır arkadasta yok bu arada
    nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    orda enteresan bi durum vardı... apaçhi denilen şahinci arkadaşlar futbol sahalarına sızan göstericiler gibi piste atlayıp bir bayrak dikme çabası içindeydiler.. o şahinde aynı mantıkla piste atladı... burada corvette sahibi arkadaşta hemen aracını dışarı çıkarabilirdi fikrimce.. aklıma hemen şu geldi : corvette'in sahibindede az bi apaçhi şahinci ruhu mu vardı acaba..??

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben olsam iner öldürürdim onu hahah

douu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence de tünay haklı. o tarz bir ortamda şahinciye apaçi diyoruz da neden corvetteci sıfır çizmeye girmiş oluyor ? hata bence corvette sahibiydeydi bu olayda

metinalan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı douu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence de tünay haklı. o tarz bir ortamda şahinciye apaçi diyoruz da neden corvetteci sıfır çizmeye girmiş oluyor ? hata bence corvette sahibiydeydi bu olayda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dedebeto Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Burda keşke şahinciler değilde o arabayı süren arkadaş apaçi deseydiniz benim şahinim doğanım var apaçiyim dimi ama bmw alırsam apaçiliktem çıkarım doğru...
    Burada Şahinin ne suçu var süren böyle yaparsa sizin gibi düşünen insanlar yüzünüzden şahine , doğana binemez olduk..

LAST_ZZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bizim corvettin resimlerini göstersem demek 50 sayfa konu olur
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Eyüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende bunu merak ettim..c6 olunca elit , sahin olunca apaçi..aynı ortamda aynı hareketleri yapmanın bir önemi yok..

toonch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Apaçi dediğiniz şey bir alt kültür yada kültürsüzlük kültürü. Parayla lakası olmadığı açık.
    İyi bir eğitim ve öğretime sahip, kendini geliştirmiş bir bireyin zaten apaçi olma ihtimali ortadan kalkıyor.
    Zaten bu kişi eğitimi sayesinde yüksek gelir elde ediyor dolayısıyla şahine binmiyor.
    Sonuç olarak alt gelir grubunda apaçi daha çok çıkıyor ki bu sizi bütün şahin kullanıcılarını apaçi olarak sınıflandırmanıza neden oluyor.

Corvette sahibi olmak sizi kültür sahibi yaplayacağına göre bu genelleme yanlış.

Kendinize şunu sorun apaçi dediğiniz bir araba modelimi yoksa kişilik modeli mi?

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı toonch Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Apaçi dediğiniz şey bir alt kültür yada kültürsüzlük kültürü. Parayla lakası olmadığı açık.
    İyi bir eğitim ve öğretime sahip, kendini geliştirmiş bir bireyin zaten apaçi olma ihtimali ortadan kalkıyor.
    Zaten bu kişi eğitimi sayesinde yüksek gelir elde ediyor dolayısıyla şahine binmiyor.
    Sonuç olarak alt gelir grubunda apaçi daha çok çıkıyor ki bu sizi bütün şahin kullanıcılarını apaçi olarak sınıflandırmanıza neden oluyor.

Corvette sahibi olmak sizi kültür sahibi yaplayacağına göre bu genelleme yanlış.

Kendinize şunu sorun apaçi dediğiniz bir araba modelimi yoksa kişilik modeli mi?
    siyah ile yazılı kısma hiç ama hiç katılmıyorum işim gereği her gün onlarca insanla tanışıyorum yer gösteriyorum falan filan ayda belki toplamda yüzlerce insan eder bu ülkede sizin o dediğiniz üst gelir içindeki eğitimli sayısı %10 u geçmez o eğitimli insanlar zaten bu zengin ama eğitim seviyesi az zenginlerin yanında çalışıyor.. (eğitim seviyesi az derken onuda nezaketen söyledim bazıları ilkokul bile okumamış) zengin apaçi çok daha fazla heleki parayı sonradan bulmuş zenginlerde apaçilik hat safhada oluyor büyük bir açlık ve görmemişlik oluyor.. o zenginlerinde doyuma ulaşıp elit sınıfa dahil olmaları ancak kendilerinden sonraki iki üç nesli buluyor. tabi o zamana o para kalırsa.
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    işin enteresan yanı c5 ci dönemiyor dönemiyor derken araba dönüyor da serçenin etrafında dönmeyi becerecek şoför yok. şahinci de dayanamayıp piste atlıyor sen yapamıyorsun ben yapıyım o da beceremiyor sonuç ortada

toonch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    siyah ile yazılı kısma hiç ama hiç katılmıyorum işim gereği her gün onlarca insanla tanışıyorum yer gösteriyorum falan filan ayda belki toplamda yüzlerce insan eder bu ülkede sizin o dediğiniz üst gelir içindeki eğitimli sayısı %10 u geçmez o eğitimli insanlar zaten bu zengin ama eğitim seviyesi az zenginlerin yanında çalışıyor.. (eğitim seviyesi az derken onuda nezaketen söyledim bazıları ilkokul bile okumamış) zengin apaçi çok daha fazla heleki parayı sonradan bulmuş zenginlerde apaçilik hat safhada oluyor büyük bir açlık ve görmemişlik oluyor.. o zenginlerinde doyuma ulaşıp elit sınıfa dahil olmaları ancak kendilerinden sonraki iki üç nesli buluyor. tabi o zamana o para kalırsa.
    Yanlış anlaşılmışım herhalde zenginler yoz kültür sahip olmaz gibi bir anlam çıkarmışsınız. Anlatmak istediğim bu değildi.

Özetle apaçilik dediğiniz bir araba modelimi yoksa kişilik modeli mi?

bozdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu hafta sonu yeni bir buluşma daha varmış. İkinci Corvet vakası olabilir. Hazırlıklı olun, pisti boşaltın

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)