usta benim anlamadığım nokta
REG gidiyor yakın speclerde JB ye bikaç boy atıyor
DD gidiyor ZM ye yine aynı speclerde bikaç boy atıyor
DD-REG denemesinde neye göre kesin konuşuluyor onu anlamadım
adamların ikiside benzer speclerdeki araçlara aynı farkı atmış zaten
çok yakın olurlar yada birisi bokunu çıkartsa 1-2 boy önde olur elek melek olayı sanmıyorum yani
ne alaka arkadaşım takılan parçalar aynı sonuçta usta kolunumu koyuyor arabaya parça takarken hepsi aynı yere takılıyor yani farklı oluşu parçalara göre yazılan yazılımları ve verdikleri sıkıştırma kompresyon değerleridir gerisi aynı ise parçayı takan ustanın bi getirisi yok yani gizli şeyler olmadığı sürece
ben SS rs i aldığımda 161hp veriyordu sattığımda 191hp veriyordu herşeyini kendim yaptım bakımları vs vs ben ustamıyım değilim !
aynı şekilde VTC Typer bize geldiğinde 191hp idi şuanda 227hp veriyor ustamıyız yoo değiliz
o saydığın ustaları tanımam etmem aynı speclerde yapsın Clio RS yada Typer göreyim geçiyormu bakam ?
Şuan hiç bişey belli değil Belli olan bişey reg gerçekten çok hızlı.
DD ile ZM nin olayına gelince zm ye c2 emme takıldı araba geri mi düştü hızlandımı belli değil benim keşke benimde arabam yetişseydi sonuç net belli olurdu ama bizim hatamız yüzünden yetişemedik cumartesi gününe inşallah ömer abi bizi haftaiçi misafir edicek![]()
maşallah dd ye ceco kanka senı benzın zamları etkılemıyo çekici zamları mı etkılıyo kankagecmıs olsun bu arada cana gelmesın
RABBİT MK1 gtx 2871
KNG typer...
Takılan parçalar aynı fakat ustalık ve rektefiyeci burda çok önemli bi yer kaplıyor.
Her ben rektefiyeciyim diyen piston boşluğu veremiyor kranktaki yağ boşluğunu veremiyor.Her usta ayar yapamıyor.
Bak okan abi kendinde çok güzel örnek vermişsin SS rs bana geldiğin de 161 hp veriyordu demişssin ve sen satarken 191 hp vermiş demekki her işin bir püf noktası var
Bosa matematige gerek yok REG 106 CRM de hazir manisa icin bekliyo ama fark etmez varsa arabasina guvenen type r gti rc rs vts gsi vti bu aksam cikar denerim ( kimse yanlis anlamasin gecerim demedim denerim dedim)![]()
maşallah araçlara
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)