well come too hellDD ... sıradaki gelsin ömer fena gebete yapıyosun ama
:P
2 aracada maşallah ayağınıza elinize sağlık dd nin 4 vitesi ölümcül olmuş maşallah ...
gücüne gidecek bişi yok geçemiyor demek geçildi demek değil bende tam anlamıyla VTC öndedir diyemem zaten haksızlık olur ama çok yakındık zaten 2 kere denedik ben virajı falan hatırlamıyorumda iki denemede hemen hemen aynı oldu zaten çok yakın geliosun zaten 200 den yukarı çıkamadık typer o noktaya kadar geçilmiyorsa o noktadan sonrada 106 nın geçmesi biraz mantıken olumsuz olur bilmiyorum sen ne düşünürsünde zaten UE ilede denediğimizde hemen hemen aynıydı belki biraz seninki UE den daha iyi gidio diebilirim.
Bu arada VTC konusunda akıllarda soru işareti kalmasın ne diyorsak o zaten SS clio rs tete aynı muhabetler olmuştu aracı şuan istanbuda kullanıyorlar baktılar didiklerdiler dediklerim haricinde bişi olmadığını gördüler zaten VTC speclerine göre çok iyi gittiğini gelmeden öncede söylemiştik
ayrıca aracınada maşallah REG le bir deneyin derim.
çıktı benim araba evet, ecufaste ayara gidicez yarın kısmetse.
Ben VTC'nin sadece feh olduguna inanmiyorum. Artık fn2lerde bile feh olan kalmadı herkez arabasını hızlandırıyor. Demişsinki 227hp, o arabada polish veya conta illaki var. DD ile viraj ici videosunu koymussunuz,halbuki biz izledik sonucu gördük. Şimdi böyle yorumlar yapıp ne yapmak istiyorsun amacın ne anlamadım. Selçuk yazmış merak ediyorsan dene sonrada biz yorum yapalım.
DTi
Ben VTC'nin sadece feh olduguna inanmiyorum. Artık fn2lerde bile feh olan kalmadı herkez arabasını hızlandırıyor. Demişsinki 227hp, o arabada polish veya conta illaki var. DD ile viraj ici videosunu koymussunuz,halbuki biz izledik sonucu gördük. Şimdi böyle yorumlar yapıp ne yapmak istiyorsun amacın ne anlamadım. Selçuk yazmış merak ediyorsan dene sonrada biz yorum yapalım.
DTi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)