FhE LI TAYYAR DENEMENI HATIRLIOSUN cem dimi izmirde, anlatmistinsimdi isler nasil tersine donmustur o sartlarda bile gecersin gibi gelio bana.
.(izmir)
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Sessizliği anlatmanın en iyi yolu sessizliği haykırmaktır. www.wolfson-music.com
ST'de HKS Bov var,
Sami abiyi yıllardır tanırım, arabayı ilk aldığı sene yazılım ve K&N kutu içi filtre vardı,
270-280hp falan diye düşünüyordu, O bahsi geçen arkadaşlar sanırım o zamanı hatırlıyor(verilen linkteki Type R denemesinin yapıldığı yıl)
ertesi yıl, yani geçen sene geldiğinde, bu parçalara Cut out ve HKS bov eklenmişti,
benim kendi gözlemlediğim olay, araç filtre ve yazılımlı halinden daha yavaştı,
bu yıl arabayı satacak, onun için boşaltıyor aracı, yazılımı orjinale çevirmiş,
çıtır müzik sistemi vardı, onu sökmüş,
muhtemelen almanyaya dönünce cut out, BOV, viniller, farlar, stoplarda sökülecektir,
kısacası sonradan taktığı bütün parçaları sökecektir,
yanlış anlaşılmasın Polo yavaş vs demiyorum, polo çatır çatır yürüyor,
üzerindekilerin hakkını fazlasıyla veriyor,
benim anlatmak istediğim ST'nin bahsi geçen güçlerde olmadığı![]()
Emrecim güzel kardeşim yazdıklarında tutarsızlık var. Araç geçen sene Type R'la denedi. Videonun eklenme tarihinden de bakabilirsin. Yazdıklarından eminsen var-yok diye konuş. Bende yazılımlı st'yi böyle geçemeyeceğimi düşündüm. Ama Sami'nin kendi arkadaşları var var diyip duruyorlar. Aracı bu halinde stock polo gti'la denedik. Onu nasıl 2-3 boy geçiyor da bana gelince takılıyor ?![]()
Vw Cc & Mk 5 Gti
focus hem erken basmış hemde senden hep rüzgar almış hangi şeride geçsen arkanda
maşallah araçlara..
Yasin Gürlek
YG Cupra
Araclara Masallah tebriklerr.
Ya bu ST nin sahibi ile tanistirdilar bni Drift partisinde denemek.icin adam.direk bna dediki bu yaz yaris yok bitti artik arabayi bosaltiyorum falan ama.herkesle denemis![]()
Aynen öyle ağaBir kaç araç ayarlayıp sende dene ağa boşuna mı yaptık bu kadar şeyleri. Geçen Serhat abinin Evoyla sıktık yanyana öylesine yolda denk geldi de. Bu araba 1.4'dü de mi diye soruyor.
Denk getirebilirsek denemeyi düşündüğümüz araçlar listesi;
-350Z (filtre,egsoz)
-321lik M3 ( filtre,egsoz)
-A4 2.0 TFSI 211 hp Quattro ( pschiptuning yazılım,filtre,turboback egsoz,methanol)
Vw Cc & Mk 5 Gti
IN BOOST WE TRUST
Alper abi. Her konuda atar gider yapmaktan zevk alıyorsun sanırım. Her Cumartesi akşamı rakı içiyorum. Klarnetcim var çalgılı çengili müzik dinleyip kafa buluyorum. Pazar günü de bu modda rolle çıkıyorum. Sonuçta böyle oluyor. Gelirsen senin içinde bir eğlence çalarız neticede abimizsin. Ben 280 hp felan demiyorum ST için. Araç sahibi kendi diyor. Araç geçilince de stocka dönüşüyor bir anda nedense. Focus ST'yi çok yakından biliyorsun herhalde. Ankaradaki ismini bilmediğim focus st'si olan dostumuz-abimiz de maşallah diyip geçmiş çok aşırı anormal bir yaklaşım sergilememiş. 3 senedir gelir gider Kayseriye Sami. Benim fazla samimiyetim yok. Denedik böyle oldu. Aracı ne derece sağlıklı tartışılır. Ama stock polo gti'ı 2-3 boy geçiyor. Ben denediğimde de sonuç böyle oldu.Aracımın 240 hp yi rahatlıkla verdiğini düşünüyorum.
Vw Cc & Mk 5 Gti
Cem kayseri'de rakı içecek mekan var mı ya?![]()
Focus ST yi değil üzerindeki motorun neler verdiğini çok iyi biliyorum. 5 silindir 2.5 litre motor neler verebiliyor biliyorum. Üzerindeki yazılım 10 hp veriyorsa bir sakatlık vardır. BOV varsa blanking plate koymadıysa basınç kaçırıyordur çünkü üzerinde dump valve görevi gören recirculation valve var. Normal poloyu geçmesi gayet normal aralarında 45 hp var.
IN BOOST WE TRUST
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)