gel conem ama senlen rakı mangal daha güzel olur, her ne kadar sen içmesen de :D
Printable View
ben öncelikle acil çalan müziğin ismini öğrenebilirmiyim. Araçlar gercekten çok güzel gidiyorlar.özellikle cool vtec çekim ses görüntü başarılı tebrik ederim.
maşallah iki aracada güle güle binin :)
maşallah mutluay abicim herşey gönlünce olsun
maşallah her iki aracada...
Maşallah iki araçada, güzel denemeler olmuş.
masallah 2 aracada:)
hocam 1.5barı dusunemıyorum:D ALLAH kaza bela vermesın 2 aracada..
örtmenim öncelikle mükemmel bi gece için çok teşekkürler,
speed özdin abide sağolsun yine bu gecedede bizleri yalnız bırakmadı,
ksk_vtec tolga sende gelcektin hani, baser memette halı sağdan sonra gelecekti ama oda gelemedi sanırım , valla bak bidahaki org. hep beraberiz yine ok mi ?
hocam gerçekten coolvtec bi ayrıcalık zaten bunu herkez biliyor, seninle bu denemeyi yapmak bile benim için onur verici, gerçekten çok büyük keyif aldım, video ya diyecek birşey yok zaten hazırlanışı mükemmel ellerine sağlık,
araç ile ilgilide zaten gerekli bilgiyi yazmışsın eksik kalan yeri tamamlıyayım,
tech ten tanıştığım frk faruk arkadaşımdan aldığım turbo, aynı hala daha gt 28,
motor ise zaten miniks hilmiden aldığım parçalar ve bikaç u.s.a dan darton conta tial falan işte, motoru dartonlama ve alt gurubu toplayan da zaten cem abi onada burdan ayrı teşekkürler, sağolsun, tabikide herzaman kahrımız çeken mapped by speed özdin abiye sonsuz teşekkürler beni hiç bir zaman yalnız bırakmadığı için,:icon_tup: akhisarda 1,5 2,0 allah ne verdiyse bascez sonra yine deneriz :D
şu şarkının adını söyleyen cıkmadı daha.
maşallah Mutluay abicim diğer aracada maşallah gerçekten çok zevkli deneme olmuş çekim ayrı bir güzel :)
hey maşallah!! alttan basınca basinç ne güzel geliyor öyle=)
kazasiz belasız inşallah..
iki araca da maşallah..vtec te stroker çok güzel oluyor..video da çok güzel olmuş ellerinize sağlık :)
Hocam elleriniz dert görmesin böyle videolara hasret kaldık :) Hem şov' a kaçmayan her şey anlaşılır şekilde ve en önemlisi centilmence. İki aracada maşallah kazasız belasız gazlamalar dilerim :)
gerek araçlarımız, gerek video, gerekse tarzımız için söylenen güzel sözlere teşekkür ediyorum arkadaşlar. seviyore sizi ;)
maşallah 2 aracada çok güzel denemeler olmuş
Maşallah iki aracada denemeler sağlıklı olmuş..