Tünelde çıtırdan ses yapalım dedik.
A.Ş. doğru yola çıkış , greddy biraz böğürüyo
A.Ş. doğru giderken vol2.
Altgeçit
GFJ & TM Roll
Tünelde çıtırdan ses yapalım dedik.
A.Ş. doğru yola çıkış , greddy biraz böğürüyo
A.Ş. doğru giderken vol2.
Altgeçit
GFJ & TM Roll
PSN:dohcvtec99
maşallah gfj formunda
Keyifli olmuş gezinti. GFJ yede maşallah.![]()
enough ?
Specleride yazalım
GFJ:Filitre,yazılım,egzos,emme kelebek polishli(sağ koltuk,arka sökük,tek kişi 130 kg)
TM VTi:filitre,egzos,emme kelebek polishli,piston,egzantirik(Sökük değil sürücü kg bilmiyorum) ismail abi yanlışım varsa düzeltebilirsin.
Maşallah araçlara ben pek keyif alamadım açıkcası anlaşamadık pek korna olayındayolda pek müsait değildi uzun uzun denesek sonuç dahada farklı olurdu
Kazasız belasız ve cezasız sürüşler..
Edit:spec düzeltildi.
PPR Motorsport
Mapped by EcuTuned
TM'de sadece bunlar mı var eksik gibi geldi sanki bana.. kaç bin devirde vtec açtı o)) apexi olabilir mi? bide piston egzantirik saymışın bunların üzerine yazılımıda vardır vtecde
GFJ iyi çok iyi maşalah..
Onurcan Korkmaz
Bemaps Chiptunıng
Valla bilemiyorum söylenilenler bunlardı. Ama illaki bi ayar vardır üstünde sonuçta piston egzantirik koyulmuş orj ayarla yürümüyodur herhalde. Stok vti la 1 boy'mu ? okadarda değil canım yapmayın..
PPR Motorsport
Mapped by EcuTuned
stoc vti 1 boy olabilirmi sizce bu speclerde ?? akıl var mantık var stoc vtec getirin deneyelim hemen bu akşam
araçta piston itr egzantrik headers filtre egsoz var beyin yok ayar yok bu halde nasıl gittiğini görmek için denedi beyini alındı kısmetse yakın zamanda takılacak o zaman tekrar denenir fark görülür![]()
orta konsoldaki zımbırtı güzelmişvtec'e geçince kırmızı oluyor sanırsam. Maşallah araçlara.
DTi
gfj daha mı iyi gidiyordu doğancan? ben ad vtec 'le denediğimde bu vti'nin speclere ek olarak beyin, klima tertibatı sökük, kısa filan vardı onda. youtube da videoları var zaten. araba şiştikten sonra yan yana yürüyordum genelde 1 boy ve yarım boy önde götürüyordum :S
maşallah araçlara
emme de oynama olsa da önemli değil gökhan ayarsız arabada bişey getirmez, ayarlı arabadada dünyaları getirmez.
306gti emmesi değil her emme içini, kesip alamıyorsun baska araçlarda 1-2boyu![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)