denerız tabi erol abı. erol abı sen araba yapmıycakmısın b20 koy tozu dumana kat izmirde yine :D
Printable View
:)
nasip bi si buldum gibi bakalım
2 tane araba var zaten denediğiniz yok ciğerden böbrekten bahsediyosun biz elli defa denedik 2 tane farklı cooper ayrıca saxo vtsde kullandım uzun süreli ama hiç bizaman sizin sonuçlar elde etmedik siz bence denediğiniz arabaları değiştirin bu daha ii
eee yokmu bu cuma buluşma ... :D benim arabanın yeni sahibi haber beklio benden
ona göre kamerayı şarj etçem :D
:D:D:D:D tamam abi no problem telefon kamera hepsi mevcut :D:D:D:D
anlamadıın ne biliyomusun burası senin msnin diil git kimi nerde topluyosan ya telefondan ara yada msnden konuş o otoriter yorumlarınızıda kendine saklaki sonra herkese sende haklısın die yorum yazma
alalala kardesım sacmalıyorsun ya ne var bunda konustuysak boyle seylerı sorun etmek sacmalık yani... senden baska boyle bırsey yazan olmadı. 50 tane forum bılıyorsam ılk defa bunca kısı arasından senden duydum boyle seylerı yazma dıe cok sacma valla senı raatsız eden ne kı ??? yorum yapıyoruz bırakta yazcaklarımıza bız karar verelım sende haklısında yazarım yanılıyorsunda yazarım boyle soylerı sorun etmek sacma deılmı sence ????:icon_tup::icon_tup:
bak bakalım arkadaşının diğer postlarına kimlerin rahatsız olup olmadığına forum kimsenin babasının malı diil ve insanlar rahatsız olsada bazen iplemedikleri için yazma gereği duymuyolar ama focus musty nickli üye kalkıp yorumunda imalayıcı sözler kullanırsa bende cevap gereği duyarım ki bugüne kdr çok eski bi üye olupta gereksiz yere hiç mesaj yazmamış olsamda ayrıca eminimki hepinizde birbirinizin msni var neden ordan konuşmak yerine burda konuşuyosun maksadınız ilgi çekmekse başka forumlar vardır eminim bunlara uygun size onları kullanmanızı tavsiye ederim