muhteşem araç, muhteşem video.
Printable View
muhteşem araç, muhteşem video.
Masallah cok guzel olmus kazasız belasız
lsd opsıyon dıye bılıyorum bende ama sesı gıdısı mukemmel bayadır keyıfle vıdeo seyretmıyordum ıyı oldu
Gürkan bu işi severek yapan adamlardan birisin maşallah aracın sesi direksiyon hakimiyeti çok iyi allah kaza bela vermesn ..
maşallah araçta sürüşte çok iyi.yalnız kanımca bir sonrakı videoda müzik koymak yerıne bırakın o tok egzos sesini dınleyelım :D duyabıldıgım kadaarıyla cok guzel ses var ;)
2008 yilinda ciktiginda PP(performance pack) opsiyonunda vardi diff kilidi.
Gecen ay takti rahatladi ;)
Hala ses az geliyor mu kardesim?
Headers'i Cargeaphic den getirmistik,egsoz gelmiyor.
Diferansiyel kilidi opsiyondu,onuda Alnanyadan hallettik,darisi pistte artik. Gurkan cok hakim C63'e ve hakkini veriyor ;)
s2k videonuzdaki gibi yine polisli aksiyonlu sahne bekledim :hehe:
Allah korusun, çok keyif aldım izlerken bile.
şaşkın gözlerler bakıyorum :) hayran kaldım vlla
maşallah güzel araç güzel çekim olmuş sesini birazdaha duysaydık daha güzel olurdu :)
maşallah abi çok iyisin ya Allah kaza bela vermesin keyifli ve iç açıcı :)
maşallah kazasız ,belasız..
Çok keyifli olmuş :)
maşallah c63e
işte ilerde sahip olmak istediğim araç :)
Gerçekten çok zevkli video olmuş pilotajda başarılı. Ellerinize sağlık..
41 kere maşallah merso ayrı birşey
amg serisine çok ilgim olmasada gerçekten hayranlıkla izledim allah kaza bela vermesin özellikle asfaltta narin yanlaması çok hoş :)
ağzım açık gıpta ile izledim çok keyifli video olmuş araç tamamiylen mühendislik harikası :)
çok çok dikkat edin kullanırken Allah nazarlardan korusun
iş derken? Lojistik?
özellikle 43. saniyede gençlerin akılllarının çıkması çok komk olmuş :D
maşallah çok sağlam...direksiyonda 10 numara...
maşallah nazar değmesin
Kayseri sokaklarına can vermişsin gürkan :)
hepinize cok cok tesekkur ediyorum arkadaslar.. Allah cumlemize hayırlısını iyisini guzelini nasip etsin insallah.. begenmenize sevindim..
Çok güzel izlemesi keyifli video. Maşallah. GoPro lar GoPro2 mi yoksa klasikler mi. Benimki gündüz bu kadar net çekmiyor sanki.
Arabanın keyfini çıkarmak diye buna denir maşallah kazasız belasız :)
Hakkını veriyorsun valla maşallah:)
Maşallah, değerini bilen birinin altında olması güzel birşey :) Gayet keyifli bi video olmuş :)
maşallah çok güzel video olmuş tebrikler
o nasıl bi GÜR'leme :D
maşallah keyifle izledik...
homurtusu bi başka...
harika çok zevkli bir videoydu maşallah.cam car a3 olunca biraz geride kalmış :)
GurGurGur maşallah Ses+Amg+Soförlük En Önemlisi kişiliğin yeter kardeşim. kazasız belasız inş.
Maşallah Allah kaza bela vermesin abi
Hani yanlamak vardır yanladığınla kalırsın ama yanlarken hızlanmak, işte o bambaşka bi hissiyat. O saf güç.. Keyifle izledim.
Kazasız belasız sürüşler..
:D:Dmaşallah.araba video ve tiesto ya:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
Harika maşallah çok keyifli bir video olmuş emeğinize sağlık
çoook çok tesekkur ederim arkadaslar cok guzel seyler yazıyorsunuz.. Allah herkesın gonlune gore versin insallah...
Şekilmiş Araçda Videoda :)