maşallah maşallah hastayım şu C63 e güzel olmuş süper :)
Printable View
maşallah maşallah hastayım şu C63 e güzel olmuş süper :)
bravo bagajdaki amg yazısının hakkını vermişsin. yollarda biton görüyoruz c kasaların bagajda amg yazısı ama icraat yok görüntüden ibaret :D
Tsk ederim tekrardan arkadaslar. İns yeni videolar gelicek ilerleyen zamanlarda
ya abi ben bu plakayı evoforumturkiyeden tanıyorum evo x vardı gur86 da şimdi c63 amg almış maşallah ne diyelim:)o değil kayseri orası keşke varya keşke orda olsaydım izleseydim sizi:)))
İnsallah izlemekten ote binersiniz gezeriz bi gun. Tesekkur ediyorum
özellikle trafik icerisinde 70-80 ile giderken gaza oturup yanlaya yanlaya uzaması cok hosuma gitti:)
birde biyerde kavsakta yanlayarak gecmissin aracların arasından dayılar baya tırsmıstır heralde :)
lastik yaktıgın ısıktaki ''kia'' da heralde bu herif manyak deyip korkup kırmızıda yardırıp gitti:D
güzel güzel paylasımların devamını bekliyoruz kazasız belasız aman aman...
hakkını vermişsin c63'ün kazasiz belasiz sürüsler maşallah
sesi çok tatlı maşallah hakimiyette süper
maşallah aracınada sanadaa
direksiyonunuza ve aracınıza maşaallah :)
araçta esp tamamen kapatılamıyor di mi?
Valaha kusura bakmayında şahinci yapınca apaçi, mercedes yapınca müthiş oluyorsa böyle işin ta mercedes amg.
Şimdi sen bunu şahin yanlama ile bir tutuyorsan sen bu işten ve arabadan anlamayan birisin sanırım En Dolu şahin i getir bu arabadaki sesi alabilirmi acaba hadi ses çıktı diyelim peki yanlayabilir mi diyelim hadi yanladı ee arkadas bu araba gibi hızlanarak yanlayıp sonra nasıl duracak işte doldurup doldurup sonra sadece sıfır çizen apaçiler genelde şahinciler oluyor yine diyorum ben şahin ile sıfır çizen apaçiler derdiniz neeeeeeeeeeee =)))))
Ya ne adamsınız arkadaş anlamıyorum vallaha şahin doldurup yanlıyormuş bu hızlanıp yanlıyormuş mantığa bak şaka gibi. Sonra derler bu ülkede motor sporları ilerlemiyor ee milletin gözünde otomobil severler trafik canavarı olarak görünüyor. Görünür tabi böyle caddede sokakta o kadar insanın içinde böyle tehlikeli hareketler yapılırsa daha çook göze batarız. Allah göstermesin orda bi kaçırsa kaldırıma çıksa o kaldırımda senin ailen olsa yada ordaki araçların birine vursa o aracın içinde yine senin ailen olsa aracın kontrolünü kaybedip oraya buraya girse hayatlarını kaybettikten sonra eminim yine dersin şahinciler caddede yanlayınca apaçi mercedes yanlayınca görsel şov.. Eğer olay bunun aksiyse ağzımıda bozmak istemiyorum anlamıyorum ben bu işten kardeşim buyrun arabalarınızda modifiyenizde sizin olsun bol bol yanlayın bol bol gazlayın hadi hayırlı işler.
Dragger'a söyleyeyim şu smile ı tescilletsin insanlar onu artislik simgesi sanıp kullanıyorlar oysaki hiç hoş durmuyor :D