Video eklenmiştir ilk mesaja.
Printable View
Video eklenmiştir ilk mesaja.
maşallah..beyaz rocco cu cem arkadaşımdır..denemeden sonra yanıma geldi..senin aracın koltuklarının stepnesinin olmadıgını dusunup cem in sakin araç surusuyle kıyaslarsanız çok adil olmaz.müsait bir zamanda sizinde keyfiniz olursa beyaz sirocconun koltuklarını sokup ben denemek isterim..o zaman şartlar biraz daha eşitlenmiş olur..
Speclerde yazıyor koltuklarımın olmadığı.
Sadece koltuk sökmeyle 2 3 boy hızlanıcaksa eğer. Sökün getirin deneyelim.
Ben ona dünde söyledim sök istediğin zaman deneyelim. Daha düne kadar cem iyi kullandığını düşünüyordu vitesleri iyi attığını düşünürdü şimdi sakin ve vites atamayan biri oldu :D
Scirocco forumunda öyle yazdı da sizinle alakası yok yani. Ama ben her daim denerim sorun değil.
---
---
Hatta avatardaki gti ile deneyelim :D
Denemek istediğim araçlardan birisi.
hayır problem yok..şahsi olarak sakin bir cocuktur.bana da cok guzel surdugunu soylerdı.ama pek kıyamadgını aracına dun anladım..sadece koltuk sokmeyle 2 3 boy hızlanmaz tabikide.ama yine de musaitseniz ben cem i arayım koltuklarını stepnesini soksun 2 3 gibi çıkalım otobana.olay yanlış anlaşılmasın ne kadar geçtiginizi de bilmiyorum.ben sadece bir de ben denemek ıstıyorum diye soyledım size de uyarsa.
Maşallah güzel gidiyor araç istanbula gelirseniz deneme için bekleriz Roccomuz ile :))
gti ı da getırıyım madem öyle..ama ben 200 e kadar basmam soyleyım..enkanın tepesıne cıkarız aşşadan 250 yle geçeriz.yarış da öyle olur zaten :)
saat kaçta nerde bulusuyoruz
Cemle olan video orda var ilk mesajda. Gözüküyor net bir şekilde.
Valla o cemle ben denemem bu saatten sonra iyice çirkefleşti scirocco forumunda. Port polish olduyaptırdığımı falanda iddia ediyor. her türlü yalan baş göstermeye başladı :D
Benim arabamda koltuk olmadığını speclere yazmışım gerisi teferruattır.
cemle denemiceksin ki benle deniceksin..farzet ki 2 araçta benim.söz veriyorum sana hiç bi cirkeflik olmucak.beni zaten erhan falan tanır hiç bi yarışta çirkeflik yapmadım.specler neyse o yalan yok eksik anlatma yok herşey şeffaf.herşey videolu olacak geçip geçmemek de çok dert deil amaç yarış olsun ne zamandır gazlamıyorum:)
sen bi saat söyle bana ama geç olmasın 3 gibi falan çıkalım otobana
Buyur gel kardeş 3 gibi enkada buluşalım.
ok 3 te ordayım..0533 316 56 55 numaram sende bı yazarsan ya da caldırırsan kaydedıyım dostum..gorusurs orda.
Başka isteyen varsa gelsin yer ve saat belli.
evet arkadaşlar başka gelmek ısteyen varsa 3 gibi enkadayız.200 300 hp araçları burdan yazıları okuyanları beklıyoruz.
Ortalık 56
Videoları Kesin bekliyoruz...
Vay anasini. Datcadayim, ucakla atlayip gelesim geldi:D
Katıksız atar detected :D
Yenilen pehlivan güreşe doymaz misalii :D
Dostça deneyelim diyoruz deniyoruz video kondumu ne dostluk kalıyor ne arkadaşlık :D:D:D:D