Seninle deniycem canim aklimdasinda ko3 le basa cikamam seninle yine dener goruruz farki adam gibi adamlarla.her turlu aksiyona girerimm :-) turbo buyutursem keyifli olur ama
Printable View
Şimdi GOLFGTI nickli arkadaş sen ordamıydın değilmiydin onu bir açıklar mısın.
fatii nickli arkadaş sen de beyaz rocco yu kullanan arkadaşsın değil mi bunda bir yanlış yok.
Ben bu arada : Golfün sahibi olan
Bunlara bir cevap verirseniz ben yorumlara devam edeceğim...
Ankaraya ne oluyor yav tsi fırtınası kopuyor. :D 30 Haziran ve 1 Temmuz günü orada olacağım bir aksilik çıkmaz ise ve biri drag var bu hafta olmaz demez ise geliyorum. :) Bakalım en hızlımız ne kadar hızlı, en yavaşımız ne kadar yavaş. Safa kardeşim ve Alp kardeşimde tamam derse 3 araba geliriz. Sarı cupra (revo stage2 +),beyaz scirocco (revo stage 1 +) , gri polo gti ( evotech motorsport stage 2+) Çay+kahve faslı felan on numara olur. :) Belkide bir sürpriz olur çıkan sonuçlar. ;)
Cem ben gelirim sizinle tanışırım çayımızı kahvemizi içeriz sohbetimizi ederiz,ama deneme yapmam :)
Bir scirocco çıkacakta kafama yiyeceğim diye korkuyorum. :p Ama bir iki bişey yaptım ve bir tane daha yapmayı düşündüğüm şey var bakalım ne derece işe yarayacak görüyüm diye deneyelim diyorum. Yoksa geçerdim köprüye açardım biramı kim kimle deniyorsa denesin derdim. :D
KArdeşim geçil geç hiç problem değil bakma burda tartışma oldu ama daa hiç yapmadım ben böyle muabbet yapmamda. Neyse o olur sen hiç merak etme tartışmalarada gerek yok ;)
ORda yan yanayken neyse konuşmalar aynısını uzaktanda yaparım :icon_tup:
----
pololara tutunabilsem yeter ki zaten :D geçebilceğimi düşünmüyorum açıkcası :D
---
Bu arada bira mira çok ayıp. Biz daha çok su ve çekirdekçiyiz :D
Kürşat abinin golf gt'den korkuttunuz valla beni. :D Biranın ayıbı olur mu ya :)
Muratcim masallah yazilimim bitmis olsaydi bende basardim sizle ama malesef su an kafa tutamam bu basincla..turboyu buyut osmanla deneyin :D
Bende ankaradaki TSİ ları merak ediyorum Hafta sonu gelmek isterdim ama İstanbul da olucaz Rocco ile dönüş yolunda belki uğranabilir...
Muratcım seni çekemeyenler anten taksın :D
Tüm araçlara maşallah...
Bizi alınca TAKSİMETRE açmazsın artık kanka
Bu gece ***** yerdemiyiz ?
Ben ***** yerdeyim,
yani evde:D
Ne kaçması ne havası kardeşim ?
Nerden ne çıartıyorsun.. Saçma sapan alınganlıklara ne gerek var. Neden sana böyle bir tavra gireyim?
Orda kaçıyorsun gibi bir lafım oldumu hiç??
ayrıca ortada bir iddia yada bir inatlaşmamız yada tersleşmemiz yok. varmıda kaçtığını düşünücem ve öyle bir havaya giricem ?
Dostca deneme diyoruz atilan mesaja bak.
Böyle yapıcaksan denemeyiz olur biter. RS le ne olur diye merak ettim. DEnersin denemessin...
neyin tribine giricemki....
kardeş,kadir abiden haber yolladın, ayrıca bana pm attın konustuk musaıt zamanda denerız dedık.
ozelden konustugumuz halde bu konuya 1 er gun arayla attıgım alakasız iki mesajıda alıntı yapıp konuyu denemeye getırıyosun.
bir an once denemek istiyosanda yine pm atabilirdin. boşuna alınganlık yapmıyorum. samimi arkadaşım olursun derimki bana takılıyo. ama tanımadığım birisi bana ikide bir deneyelim deneyelim diyosa bu şekilde düşünmem normal.
Murat Vti var 1.6 denemek ıstermısın ?
Bende söküp gelecem heryerini arabanın ;)