Helal olsun, tebrikler.. Ülkemiz ve camia adına sevindirici :)
Printable View
Helal olsun, tebrikler.. Ülkemiz ve camia adına sevindirici :)
az önce ismail abinin profilinde gördüm gerçekten şaşırdım,foruma yazan wenkelciler değilmiydi ? mersindekiler yani biz öyle demedik falan diyenler..
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...04181754_n.jpg
helal olsun o süreler kolay degil
Vht biraz daha fazla olsa emin olun daha hizlisinı cıkarır
Tek hanelere gelmesi rekorun süper birsey: emeklerin karşılığı demektir bu helal olsun, bu arada basın ne zaman doğru haber yaptı ki şimdi yapsın :D
Çok iyi ya maşallah
kocaman maşallah msky çok iyi yürüyor artık bu süreler hayal değil daha iyilerinide çıkarıcak bu araç yeterki azim olsun ellerinize sağlık...
tebrıkler..
Maşallah gerçekten çok güzel herkezin emeğine eline yüreğine sağlık.
güzel süre gerçekten, tebrikler.:icon_tup:
Helal olsun dicek başka bi söz yok !!! ;)
Helal olsun tebrik ederim büyük başarı.
masallah gercekten cok etkıleyıcı bır sure ...
100-200 gıbı olcumlerı yapmayı dusundunuz mu hiç? eminim cok cıddı bı sure cıkacaktır ;)
Maşallah çok iyi
Ismail abinin yaris oncesi yorumlarina bakiyordum 9 saniyeler icin ugrastiklarinin fotosu wardi hatta wankel in yarisini izledim ki 10 dk kalkamadi arac icinde boguluyordu neredeyse tamam emek harcanmis bir arac blki ancak ismail abinin kullanmasi ve araciyla adapte olmasi mukemmel birsey iyi bir cevap werildi.bazilarimiz gibi kucuk capli yariscilara daha neler yapilabildigini gosterdi. Masaallah abi
bu şartlarda bu pistlerde çok çok iyi bir sonuç, emeğe saygı, helal olsun !!!
çalışmaların devamını diliyor ve başarılar diliyorum.... maşşallah....
maşallah maşallah gidişi sesi süresi şekli her türlü övgüyü hakediyor uzun uğraşlar sonucu allah emeğinizi boşa çıkarmadı ismail abi inşallah daha erken süreleri de görecez :)