:D ahhahahahaha
Printable View
benzeri vtec varken başıma geldi...220 km den dip fren yapınca 5 tane kalın çatlak olmuştu diskte bir anda...
Disk yuzeyi catlar kirilir delinir hepsine okey ama gobegin diskten sanki 2 parca fren diski gibi muntazam olarak ayrilmasi bildigin uretim hatasi...
Diskte onceden catlakta olsa ortasi o sekilde ayilmamaliydi, zaten sikintiyi yaratan o oldu yoksa disk catlasa bile pad diski kilitledigi surece arac durur frenajda.
bence ön takımın eskiliğinden ve bakımsızlığından kaynaklanıyor gibi
overheating bence.
ALLAH korusun,bızım basımıza gelse bu kadar sanslı olmayabılırız,sakar bır durum..
bakımsızlıktan dolayı geldı basına bence yuksek hızlarda sureklı fren kullanırsa daha oncen balatayı zamanında degıstırmemıstır dısk ıncelmıs olabılır sonrada ***** olan olmus yanı ?
Link yokmu ??
Uzun süredir değiştirilmediği belli disklerin. Üzerindeki pastan ve kırılan yerdeki korozyon izlerinden belli. Sürekli aynı diski kullanıp bitirip arka arkaya tornaya sokmanın bedeli. Bence malzeme değil kullanıcı hatası.
lınk yok mu lınk?
kıştan çok yazın araba kullanmaya korkuyorum
kontak açıyorum motor 90 derecede zaten
disk paslı değil. uzun sıra ısıya maruz kalınca öyle bir kızıllık oluşuyor. sonradan soğusa bile kırmızı olarak kalıyor bazı metaller.
eğer diski traşladıysa daha önce ahmağın önde gidenidir bence. adamlar her yarışş için fren seti değişiyor nerdeyse.
bir de biz cadde için slotlu delikli vs disk kullanıyoruz adam oem diskle çıkmış iyi cesaret.
yıkamacı sıcakken su tutmuş kesin :p
Link bu arkadaşlar.
189km
Adam japon fakiri bence diski alırken ucuza kaçmış.
O müzik nedir yahu, pembe dizilerin hüzünlü müziği gibi..