Maşallah abi yine bomba bi kurgu cıkartmişsin araçlarada maşallah eray abi boşuna beklemiyormuş videoyu :D
Printable View
Maşallah abi yine bomba bi kurgu cıkartmişsin araçlarada maşallah eray abi boşuna beklemiyormuş videoyu :D
Bugra olayı aşmıssın masallah eline saglık :)
Elinize sağlık buğra akpınar videolarını elimde kola patlamış mısır izliyorum :)
Sen bu ısı biliyorsun Bugra çok güzel olmus tebrikler...
Ohaa cok iyi olmus ellerine saglik
Harbi 10 Numara Ellerinize Sağlık ...)
eline sağlık buğra çok güzel bir video olmuş bu arada parçanın adı nedir ?
çok başarılı olmuş, elinize emeğinize sağlık.
Çok başarılı olmuş buğra abi, yine döktürüp ve profesyonelliğini konuşturmuşsun abicim. Eline Sağlık :cool:
Söyleyecek söz kalmamış Türkiyenin en iyisi yapmış yapacağını. Kayserimizin adını Böyle etkinlinliklerle duyurması apayrı bir olay olmuş. başarılarının devamını diliyorum..
Ellerine sağlık çok kaliteli olmuş...
Turbo kadavra isimli bir videon vardı ve bence güzel ilgi çeken çalışmaydı, aynı minval de biraz daha uzun süreli olanını bekliyoruz :) hatta her hafta 10-15 dk'lık dizi halinde olursa iyi olur :p
begendim bugra..:D
Üstad emeğine sağlık, tadı damağımda kaldı,
şöyle 4-5 dakikalık olsaymış :D
mükemmel olmuş,emeklerinize sağlık :)
enfess..+10
bugra kardeşim forumdan takip ettiğimiz kadar söylüyorum..her video bir öncekinden daha ii..insallah kendi daha cok geliştirip bir türk flimi hızlı ve öfkeli serisi çekersin!!!!
emeğine sağlık buğra kısa tadı damakta kalacak şekilde olmuş
kayserinin böyle orginzasyonları ihtiyacı vardı buda atılan ilk adımdı bu kadar büyük çaplı olmasıda iyi oldu arkasından gelecek organizasyonların çıtasınıda yükseltmiş oldu
Emeklerine sağlık Buğra yine çok iyi video :)
Organizasyonu hazırlayanların ve bu anları ölümsüzleştiren Buğranın ellerine sağlık harika olmuş :)