resimlerini açamıyorum tekrar başka bir yere upload edermisin?
Printable View
20 dk döncem..
uzatmanın luzumu yok tekrardan yazıyorum bızım 2 senelık emegımız war bu aracta amacımız n/a rekoru ıdı cok sukur bunu aldık haa bu demek deıl kı omru bllah elımızde kalıcak ama kalması ıcın ıcın elımızden gelını yapıcaz Allah herkezın gonlune gore wersın..:icon_tup:
bu arada bırı 245 hp falan dıe yazmısta hv plakalı tayyar wardı 245 hp cıkartır h22 yı ogrenmıs guclerını k nında ogrensın 300 luk k da war elımde cok sukur onuda gorursun yakında..;)
bu arada 40 dan baslamamın sebebı aracın yapım asamasını fln bılmıyorum.. valve pıston arasındakı mesafeyı bılmıyorum.. kapaktan alınmıs mı? pıston ne marka? valve pocket nedır? 45 te safe olurdu ama emın olmak lazım.;) 6000 devırde sen 50 derecedesın ben 35 derecedeyım bırde kalkmıs benım mapım mı dıosun?
zmn olsaydı cam acılarını degıstırmek ısterdım aracın nereyı sevdıgını bulamadım.. belkı +5 derece ıyı gelırdı denemek lazım
Tebrikler Kemalcan
evet işte sen bunu kendin söylüyosun. ben araç yapılırken rektefecisinde dahi başındaydım bloğa yapılan kapağa yapılan herşeyi çok iyi biliyorum japantuner kaan abiyle kapak hakkında konuştuğumuzu da teyit eder sana. pistonları bile ben getirtmiştim. o yüzden doğru sen daha hangi deviri vereceğini iyi biliyosun. benim ipsk2 için yaptığım araştırmayı kemalcanda iyi biliyo. 1 saatte ayar yapılıyo. biz günlerce log alıyoz. arabadaki ayar rolling için yapılan ayardı kemalcan sana teyit eder akhisara gelmeden haritayı değiştirmiştim. kemalcana da sor. drag için uğraştığım map değildi zaten. neyse güzel reklam yapıyosun seni takdir ettim..
hakkında hayırlısı olsun. allah gönlüne göre versin.
chare bu arada benım derdım senı kırmak yada kotulemek deıldı.. ama kalkıp bana ılerı gerı yazı yazıyorsun.. daha once bu cam lerı kullandık,ayarınıda yaptık,benım avantajım bır derece belkı oydu cunku olctuk bıctık,dyno sonuclarını bılıyorum. neyı nerede sever.. bu sebeple bıraz hızlı yaptık bılmesek belkı daha uzun surerdı.. kımse anasının karnında ogrenmedı,arastıra arastıra yapa yapa ogrenıyorsun.. benım en buyuk artım yuronun bana anlatması.. kaldı kı ben bu ısı yapmıyorum sadece zewk olarak yapıorum:) ne para alıyorum ne pul,ne sıgara ısmarlatıorum ne bısey.. benle map konusunda kımse tartısmasın bu benım hobım.. hatır ıcın yapıorum sadece baska sey ıcın deıl
mustafa sen cumartesı erken gelseydın beraber bakıcaktık zaten meth. ayarı ıcın samı abıyle paslasıp halledıcektık antalya ıcın bılgı sahıbı olucaktık sonradan mewzular yuzunden paslasamadık sonuc olarak bu bu sekılde oldu..
erdem abı o zamanda senı kotulemedı cok ugrasmıssınız bellı dedı bız napalım bakalım dedı yaptı fazlada bısı yapamadan sonucları bunlar oldu cok sukur ellerıne saglık..ama ben hıc bı zaman senın kac senelık ne emegını yedım nede dostluguma laf soledım burdan bu tur konusları yapmamız bnı rahatsız edıor bı sıkıntı warsa telle halledelım burası kafii..