Printable View
maşaIIah engin :icon_tup:
engin ne iş laa bide benim kuduzla denesene :D
Alıntı: 16EC813 Nickli Üyeden Alıntı engin ne iş laa bide benim kuduzla denesene :D Engin casper yanlız. içinden geçer haberin olmaz :D :D
Alıntı: E0041 Nickli Üyeden Alıntı bu videodaki civicler bizim murata senin araba yürümüyor diyen arkadaşlar sanırım :D benim adımda murat ve herkes sürekli senin araban yürümüyor diyor,bak şu tesadüfe :D
Alıntı: ProdriveSTI Nickli Üyeden Alıntı benim adımda murat ve herkes sürekli senin araban yürümüyor diyor,bak şu tesadüfe :D işsizmisin arkadaşım konuyu amacından saptırma lütfen. 1.1 gazlı arabası var gelmiş ne diyo burda.
Alıntı: driftboy Nickli Üyeden Alıntı Engin casper yanlız. içinden geçer haberin olmaz :D :D içimden geçerken ben ona bi izzz bırakırım , vesikalı gezer laa :D
Alıntı: 16EC813 Nickli Üyeden Alıntı içimden geçerken ben ona bi izzz bırakırım , vesikalı gezer laa :D abi valla hiç aklıma gelmedi seni cagırmak yoksa seninlede denerdik hazır araba sökükken
Cliver gene banlı mı yahu :)
Alıntı: Cliosportve Nickli Üyeden Alıntı Cliver gene banlı mı yahu :) sağlam bi tahliye yedi 9. aya kadar yok :D
Alıntı: YAVUZ Nickli Üyeden Alıntı maşallah araçlara hgt nin sesi de gidişi de 10 numara ama kafa şişirir... yok yok kafa şişirmiyor son susturucu flanşlı yaptırmıştı engın sadece deneme anında söküp gidiyor 1 saatliğine typervari ses çıkıyor ama :)
Maşallah panpa :)