terse gidelim baskanım hadiii
mami: lan olm kamyon orda
Hulki: abi abii
Oz`: dur dur aradan geçeriz haAHauhauha
Mami : ... sürülücek akıl yok sende 4 cocuğum var benim
Oz`: arkadakilerin hepsi benim huauhauhauhauhahahu
Denemeler iyiydi, donuste biraz aksilik yasadim :) problem yok ama son zamanlarda kotu benzinden olsa gerek istedigim gibi gitmiyor :(
Kazasiz belasiz bul eglenceli bir geceydi. Alp2 masallah kardesim :) rocco'ya da tebrikler iyi sapladi bana deplasmanda :)
İyi seyirler
Not : bu konu altinda ne kadar video varsa Oz' la paylasin arkadaslar. Gokhan varmiydi video kanka
masallah alp2 cupra ve mcs fazla gidiyor ekstra yuruyen arabalar deneyen araclara masallah hepsine.
@mamimakinen. lilalilalillaaa hauhaah dun o kadar guldukki basim haala agiriyor :))
bakk 40 dakika diooo YOK ARTIK
Semih panpa çok sağol emeğimizin karşılıgını aldık :D
Çok sağol Serkan EMG beni dün gece baya gururlandırdı :D hiç geriye düşmedik maşallah :D
Sağolasın Selçuk gece daha erken gelseydin keşke:D
En son gördüğünde scoop yokta basınç basamıyoduk Emre işte eski scoop a döndüm extra birşey yok speclerimi aşşağı yukarı herkez biliyo şuan 7500 DD su meth yok :D
Adamsın mami abi daha 2 ye tek videolarımızda var arabaya bindim araba bereketlendi başka yürüyo artık hahaha:D
Abi sus çaktırma haftada 1000 KM ortalama ile oynuyorum hahahaha
herşey için teşekkür ediyorum :D
Kanka video yok maalesef makinanın hafıza dolmuş boş boş giderken çekmiş giderken seninle deneyebildim alp2 ile deneyebildim lastiğim patlak arıza ışığım yanık bı vaziyette birde dönüş yolunda lastiğim komple yarıldı herkes misil misil ewindeyken ben mehmetçik Vakfı'nda istepne bekledim 3 e kadar falan cok boktan bı geceydi benim için 1 tek seninle adam gibi denedim yine Sapladin bana :):) bı dahakine bu tarafa gelin abi karşıya gelemiycem artık kimi arasam gece istepne için gelmedi :(
aren kabul günümü lan bura :) silerim baq videolarını :)
bu gece deneyelimmi aren rollingim geldi :)
pampa geleyımmı maslak a :D deneme ıcın cok teşekkurler arkadaslar
bıraz şişti sonrakı denemelerde :)
denerız kanka hahahahah